10 alimente care îți vor exfolia tenul și care elimina punctele negre de pe față

Home / Beauty Tips / Face / 10 alimente care îți vor exfolia tenul și care elimina punctele negre de pe față
10 alimente care îți vor exfolia tenul și care elimina punctele negre de pe față

Pielea se poate murdări foarte repede, iar praful și impuritățile din atmosferă pot afecta calitatea tenului nostru. Astfel apar punctele negre, coșurile, petele albe sau roșii, ori ridurile fine. Trebuie să exfoliem fața cel puțin o dată pe săptămnă pentru a ne păstra pielea curată și pentru a elimina punctele negre de pe față. Vă prezentăm 10 alimente care îți vor exfolia pielea și care vor elimina punctele negre de pe față, dar și alte impurități.

ADIO, RIDURI! MEDICUL DERMATOLOG INA ȘOȘOACA EXPLICĂ CE PRESUPUNE TRATAMENTUL VAMPIR (TRATAMENTUL ANTIRID)

Dacă vrei să ai un ten exfoliat și îți dorești să scapi de punctele negre de pe față, încearcă aceste remedii naturiste. 10 alimente care îți vor curăța fața delicat și te vor scăpa de problemele cu tenul

Capșunile

Sunt două moduri simple prin care puteți să vă aplicați căpșuni pe față. O modalitate este de a strivi capșunile și de a le aplica pe față, ori sa le da printr-un blender și să aplicați apoi pe piele. Căpșunile au rol antioxidant, snt ideale pentru tenul gas și îți vor lăsa pielea mult mai strălucitoare.

Ouăle

Poți folosi întregul ou, care vă va hidrata pielea de pe față. Albușul de ou va închide porii și vă ajută să aveți pielea mai fermă. Înainte să aplici masca trebuie să-ți cureți tenul.

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un mod ieftin de a scăpa de celulele moarte de pe față. Pentru un rezultat pe măsură, încearcă să-ți cureți fața, după care să încerci un scrub din bicarbonat de sodiu și apă minerală.

Sucul de lămâie

Lâmaia este bună în orice mască. Îți luminează tenul, te scapă de petele de pe față și este un bun dezinfectant. Poți să-ți freci fața cu lămâie și să o lași să acționeze cinci minute.

Mierea

Mierea poate fi aplicată pur și simplu pe față, ori în combinație cu un suc de lămâie. Această combinație hidratează pielea și ajută porii să respire.

CUM SE UTILIZEAZĂ MASCA DIN MUȘTAR? EXPLOZIE DE VITAMINE: STOPEAZĂ CĂDEREA PODOABEI CAPILARE ȘI REGENEREAZĂ PĂRUL DETERIORAT

Bananele

Sunt recomandate bananele foarte coapte, deoarece sunt bogate în vitamine. Bananele sunt foarte bune exfoliante, hidratează pielea și sunt perfecte pentru toate tipurile de piele. Masează fața prin mișcări circulare cu banane pentru un rezultat mai bun. Poți să faci o mască din banane și miere. Clătește după 10 minute.

Ovăzul

Pudra de ovăz sete excelentă pentru ten. Poți încerca un scrumb din pudră de ovăz cu miere sau lapte. Vei simți tenul mult mai catifelat. 

Iaurtul

Acidul lactic din iaurt îți va revigora tenul după prima folosire. Te vei simți mult mai bine după aplicarea unei măști cu iaurt. Poți masa fața cu iaurt pentru câteva minute pentru un efect mai bun.

Migdalele

Ca și ovăzul, migdalele se pot găsi sub formă de ulei sau pudră. Aplică o mască din pudră de migdale pe fața ta și vei simți pielea mult mai hidratată și odihnită.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este un bun hidratant pentru față. Conține foarte multe vitamine și antiohidanți. Încearcă masca din ulei de măsline cu diferite combinații de alimente. Sigur îți va plăcea!

Mai multe sfaturi despre frumusețe puteți citi și în zona de beauty de pe site-ul elli.ro.

Notă: *Conținutul de pe site-ul elli.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Sursa: wrinklestopped.com