10 lucruri pe care trebuie să le ai în garderobă dacă vrei să fii o adevărată fashionistă

Home / Fashion / 10 lucruri pe care trebuie să le ai în garderobă dacă vrei să fii o adevărată fashionistă
10 lucruri pe care trebuie să le ai în garderobă dacă vrei să fii o adevărată fashionistă

Moda se schimbă de la un sezon la altul. Marii creatori de modă lansează ținute pentru fiecare parte a anului. Evident, cele mai fashion vestimentații sunt purtate în primă fază de celebritățile de la Hollywood. Dior, Versace sau Dolce & Gabanna, dar și alții sunt cei care îți spun cuvântul în ceea ce ar trebui să purtăm în materie de ținute de vară, toamnă, iarnă sau primăvară. Dar pentru a fi în trend nu trebuie să ai neapărat o haină de la Giorgio Armani, ci să știi cum să îți accesorizi ținutele. Noi îți prezentăm 10 lucruri pe care trebuie să le ai în garderobă pentru a fi o adevărată fashionistă. 😀

Atunci când vine vorba de cumpărături, femeile sunt cele mai împătimite. Tot femeile sunt și cele care cumpără cele mai multe haine, pantofi, accesorii. Indiferent de buget, doamnele și domnișoarele ajung să-și cheltuiască și ultimul leu la cumpărături. Trebuie să recunoașteți, câte dintre voi nu v-ați dat ultimul ban pentru un sacou, un maiou, o rochie sau o bluză de care clar nu vă puteați lipsi? Garderoba femeilor este întotdeauna plină și cu lucruri pe care nu le folosesc ani de zile, însă nu le pot arunca sau da cuiva care le poartă, pentrucă, cine știe, poate, într-o zi, vor purta acel articol. 🙂

Trebuie să știți însă că sunt 10 lucruri/accesorii pe care trebuie să le aveți în dulap/garderobă pentru a fi o persoană cu adevărat la modă. Pentru asta nu trebuie să investești prea mulți bani.

Pălăria

Pălăia este accesoriul pe care trebuie să-l ai neapărat în dulap. Îndiferent de sezon, dacă părul tău stă în toate direcțiile, pălăria te va salva. Pălăria este cea mai bună prietenă a unei fete. Poți să-ți achiziționezi o pălărie simplă care să funcționeze în orice moment al zilei, cu orice ținută.

William Stitt

Ochelarii

Ați petrecut o noapte lungă în club, ați stat cu familia până târziu, ori pur și simplu v-ați uitat la seriale până dimineața, iar fața voasră e de nerecunoscut. Cearcăne și ochii roții. Da, știm, cu toții am fost acolo. Dar ochelarii vă pot salva din această situație. Indiferent de forma de ochelari, ei sunt un must și vă salvează din situații de genul. Sunt simplu de purtat și ar trebui să nu vă lipsească din geantă.

Ricardo Mancía

Geanta

Geanta este un accesoriu foarte important și nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Geanta te salvează din multe situații. Dacă nu ești un fan al genților, încearcă, totuși, să-ți achiziționezi una pe care să o porți cu mai multe ținute. Nu este plăcut să mergi cu telefonul în mână, cheile de la apartament, rujul sau șervețelele. Trebuie să ai geantă în care să-ți poate aceste lucruri. Mai ales dacă este vorba de o seară romantică, ori o ieșire în club. Sau chiar o masă cu prietenii.

Lee Campbell

Pantofi sport simpli

Fie că e vorba de o pereche de sneakersi albi, fără elemente aplicate pe ei, ori negri. Acest gen de încălțăminte vă va salva mereu de la situațiile disperate în care efectiv nu știți cu ce să vă încălțați. Poți avea o ținută casual în care să fii și sexy, dar comodă.

James Pond

Bijuteriile

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Sau cel puțin așa spunea Marlyn Monroe. Ei bine, toate bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei 🙂 Nu contează că ai o pereche de cercei simpli, un lănțișor subțire sau o brățară fără prea multe pietre. Important este ca în anumite momente să îți accesorizezi ținuta și cu aceste fermecătoare lucruri simple care îți pot schimba cu totul aspectul. Poți opta și pentru bijuterii mari, strălucitoare, dar asta în funcție de eveniment și modul în care ești îmbrăcată.

Brooke Cagle

Jacheta

Pentru serile de vară răcoroase este de nelipsit din garderobă o jachetă sau un cardigan! Gândiți-vă la cât de confortabil vă veți simți, dar și cât șhic veți arăta dacă alegeți ținuta perfectă. O jachetă drăguță și simplă poate fi accesorizată ușor și cu rochii, dar și cu pantofi sport.

Pete Bellis

Rochia casual

Evenimentele neașteptate se întâmplă în orice moment. De aceea trebuie să aveți în garderobă o rochie casual pe care să o purtați indiferent de moment, fie că e vorba de un eveniment de seară, ori de zi.

Pete Bellis

Parfumul

Nu trebuie să mai menționăm că parfumul este un must și nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. Alegeți varianta florală care vi se potrivește cel mai bine. Nu uitați că parfumul de bun gust este unul ușor, nu foarte țipător.

Jessica Weiller

Rujul

Rujul este accesoriul pe care aproape toate femile îl au în geantă și care n-ar trebui să-i lipsească niciunei doamne. Trebuie să arăți bine în orice moment al zilei, să fii mereu fresh și aranjată. Dacă ai avut o zi grea și la sfârșitul programului urmează să ai o întâlnire, rujul poate salva situația 🙂

Alejandra Higareda

Blugii pană / Jeans

Fiecare fată are nevoie de o pereche de blugi care să o facă să se simtă singură pe ea, care să îi scoată în evidență formele frumoase. Blugii sunt de mai multe feluri, dar ideali sunt cei mulați pe corp, pană, simpli, de culoare închisă.

Brooke Cagle

Brooke Cagle