10 remedii miraculoase ale vracilor amerindieni! Rețetele care te vindecă de orice boală!

Home / Health / 10 remedii miraculoase ale vracilor amerindieni! Rețetele care te vindecă de orice boală!
10 remedii miraculoase ale vracilor amerindieni! Rețetele care te vindecă de orice boală!

Vracii amerindieni au utilizat și încă utilizează remedii din plante ca și forme de tratament pentru diferite boli și afecțiuni. De altfel, această abordare holistică a fost cea care i-a făcut pe toți ceilalți să recunoască eficiența unui astfel de tratament. Rețetele lor vindecătoare s-au transmis din generație în generație, iar acum au ajuns la noi. Iată care sunt cele 10 remedii miraculoase ale amerindienilor și cât de bine funcționează acestea!

Ceea ce urmează este o listă de 10 plante indigene, copaci, fructe și flori unice din America de Nord, care au beneficii surprinzătoare, așa cum sunt definite de triburi nativ american. Așa că atunci când aveți nevoie, puteți păstra în minte aceste remedii, care sunt bune pentru nevoile de zi cu zi.

Ceaiul de licorice, de exemplu, este foarte bun pentru durerea în gât. Este de asemenea interesant faptul că multe dintre aceste cure naturale sunt încă în uz în prezent, inclusiv ceară de albine și polen de albine, mușețel și altele. Este o bună dovadă a beneficiului înțelepciunii dezvoltate peste secole.

Aceste medicamente au fost administrate, de obicei, prin ceaiuri sau paste, care fie au fost ingerate sau aplicate extern. Uneori, plantele au fost consumate ca produse alimentare sau adăugate în alimente sau apă. Ocazional, o alifie sau cataplasmă au fost aplicate pentru a închide răni.

3 plante pe care amerindienii le folosesc pentru a vindeca toate bolile, de la dureri musculare la cancer!

Iată lista plantelor cel mai des utilizate de vracii amerindieni pentru a trata diferite afecțiuni:

Alfalfa: Înlătură indigestia și este folosit pentru a ajuta coagularea sângelui. Utilizări contemporane au inclus tratamentul artritei, vezicii urinare și a rinichilor. Îmbunănățeste sistemul imunitar.

Aloe: O plantă-cactus. Frunzele groase pot fi stoarse și utilizate pentru a trata arsuri, înțepături de insecte și răni.

Aspen: Coaja este utilizată într-un ceai pentru a trata febra, tusea și durerea. Acesta conține salicina, care, de asemenea se găsește în copaci de salcie și este ingredient de bază pentru aspirină.

Polenul de albine: Când este amestecat cu alimente poate stimula energia, ajută digestia și consolidează sistemul imunitar. În cazul în care sunteți alergic la înțepăturile de albine veți fi cel mai probabil alergic la polen de albine.

Boștină: Folosit ca alifie pentru arsuri și mușcături de insecte, inclusiv înțepături de albine. Destinate să fie utilizate numai ca tratatement extern.

Afine: rădăcină, scoarță de copac și frunze zdrobite și infuzate într-un ceai sunt folosite pentru tratarea diareei, reduc inflamația și stimulează metabolismul. Ca gargară, ele tratează durerile de gât, ulcerații la nivelul gurii și inflamații ale gingiilor.

Zmeur: Rădăcinile acestei plante sunt zdrobite și utilizate ca un ceai sau fiert și mestecat pentru a calma tusea, diareea și afecțiunile intestinale.

Hrișcă: Semințele sunt folosite în supe și ca terci pentru scăderea tensiunii arteriale, ajută la coagularea sângelui și ameliorează diareea.

Cayenne: Păstăile sunt folosite pentru eliberarea durerii atunci când sunt luate cu alimente sau în ceai. De asemenea, utilizat pentru tratarea artritei. Uneori, este aplicat pe răni ca o pulbere pentru a crește fluxul de sânge și acționează ca un antiseptic și anestezic pentru a amorți durerea.

Mușețel: Frunzele și florile sunt folosite ca un ceai pentru a trata probleme intestinale și greață.

Floarea pasiunii: Frunzele și rădăcina sunt folosite pentru a trata anxietatea și durerile musculare. Cataplasme folosite pentru arsuri și răni, mușcături de insecte.

 

Comments are closed.