10 semne evidente ale cancerului pe care cei mai mulți oameni le ignoră!

Home / Health / 10 semne evidente ale cancerului pe care cei mai mulți oameni le ignoră!
10 semne evidente ale cancerului pe care cei mai mulți oameni le ignoră!

Fiecare doctor recomandă cele mai bune măsuri preventive pentru pacienții săi. Mulți dintre cei care au experimentat deja cancer în familiile lor sunt mai conștienți de sine și știu care sunt semnele evidente ale instalării acestuia. Inutil să mai spunem că tot mai mulți oameni observă aceste semne atunci când este prea târziu. Dar este foarte important pentru ei să știe în ce fel de situație sunt, astfel încât să aibă mai multe posibilități de a se proteja la timp.

Trebuie sa știți că fiecare tip de cancer are diferite simptome.dar cele de mai jos sunt cele mai frecvente:

 Schimbări la nivel digestiv

Modificări la nivelul intestinului, de exemplu, diaree și constipație sunt una dintre cele mai frecvente simptome de cancer la nivelul tractului digestiv inferior.

Schimbări la urinare

Dacă simțiți dureri în timp ce urinați, atunci trebuie să se consulte medicul, deoarece acest lucru este, de asemenea, unul dintre simptomele de cancer la vezică urinară sau cancer de prostată.

Citește și Ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău de mare. Sfaturi pentru un concediu reușit!

 Gât inflamat

Dacă ați observat că aveți gâtul inflamat, atunci trebuie să faceți ceva imediat. Acest lucru poate indica un tip de cancer, cum ar fi: cancerde gât, cancer de piele și cancer genital.

 Sângerare

Sângerarea poate fi cauzată de mai multe tipuri de cancer. Semne uzuale includ tuse cu sânge, scurgere de sânge sau sânge în urină sau scaun.

   Noduli

Un nou nodul sau un nodul vechi care își schimbă dimensiunea sa este ceva care trebuie să vă îngrijoreze. Un număr de cancere sunt legate de tumori și excrescențe care pot fi văzute prin piele.

  Indigestie

Indigestia este o problemă foarte frecventă, iar acesta este unul dintre simptomele care este de obicei diagnosticată greșit. Cu toate acestea, ea poate fi un indiciu al cancerului tractului digestiv superior. Durerile de stomac și dificultățile la înghițire pot fi, de asemenea, semne de avertizare.

 Creșterea neobișnuită a părului 

O creștere neobișnuită a părului poate fi un indiciu al diferitelor tipuri de cancer. Dacă observați orice modificări, consultați un medic instantaneu.

Modificări ale pielii

Unul dintre semnele de avertizare cele mai uzuale sunt modificări ale pielii, cum ar fi închiderea la culoare, îngălbenirea sau înroșirea pielii.

Febră

Febra este, în general, legată de cancerul sistemului imunitar, dar poate fi, de asemenea, o indicație a altor tipuri de cancer.

Oboseală

Oboseala, care este un răspuns natural al sistemului imunitar, poate fi un indiciu al cancerului. Dacă aveți oboseală constantă, consultați un medic.

Comments are closed.