14 celebrități și dublurile lor din secolele trecute / FOTO

Home / Lifestyle / 14 celebrități și dublurile lor din secolele trecute / FOTO
14 celebrități și dublurile lor din secolele trecute / FOTO

Probabil ați auzit de dublurile din filme, însă nu v-ați gândit niciodată că ele există cu adevărat. Ei bine, vă prezentăm 14 dintre cele mai cunoscute persone care au avut sosii în persoane importante din secolele trecute.

1. Zach Galifianakis și Louis Vuitton

Zach este un actor cunoscut la Hollywood, iar Louis Vuitton a fost un celebru creator de modă din Europa. Cei doi seamănă foarte bine, iar mulți ar spune că, de fapt, este unul și același. O glumă bună, nu?

Zach-Galifianakis-and-Louis-Vuitton

2. Sylvester Stallone și Pope Gregory

O altă asemănare este între actorul din vremurile noastre și Sf. Papă Grigore I, cunoscut ca Grigore cel Mare și ca Grigore Dialogul (* cca. 540, Roma – † 12 martie 604, Roma), papă al Romei din 590 până la moartea sa, pe 12 martie 604.  Cei doi au aceleași trăsături fizice. Oare există reîncarnarea? Sau e pur și simplu o coincidență. Se pare că nu o să aflăm niciodată.

Sylvester-Stallone-and-Pope-Gregory

3. Rupert Grint și David Wilkie

Tânărul actor Rupert Grint și pictorul David Wilkie au ceva în comun pe lângă asemănare. Amândoi sunt artiști. Pictorul s-a născut pe 18 noiembrie 1785, în Fife, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și a decedat în Malta pe 1 iunie 1841. Coincidența face că și actorul Rupert Grint s-a născut tot în Marea Britanie, mai exact în Harlow, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

4. Nicolas Cage și dublura sa din al doilea război mondial

Pentru că tot a jucat în filme cu vampiri, cu eroi supranaturali și alte lucruri ce nu țin de normalitatea pământească, foarte mulți cred că Nicolas Cage este un călător în timp. Amuzant, nu? Până se demonstrează, Cage se bucură de popularitate, dar și de filmele sale intens vizionate. Ce-i drept, Cage seamănă foarte bine cu dublua sa. Nu-i așa?

Nicolas-Cage

5. Mark Zuckerberg și Philip iv of Spain

Credeați că regele rețelelor de socializare nu este și el un călător în timp? Ei bine, Zuckerberg are o sosie în persoana lui Filip al IV-lea al Spaniei, fost rege al Spaniei și rege al Portugaliei sub numele de Filip al III-lea. A urcat pe tron în 1621 și a domnit în Spania până la moartea sa și în Portugalia până în 1640. Așadar, Mark ar fi fost rege și în secolul 16, ca și în 21, doar că acum stăpânește cele mai importante rețele de socializare. Tare, nu?

Mark-Zuckerberg-and-Philip-iv-of-Spain

6. Maggie Gyllenhaal și Rose Wilder Lane

Actrița Maggie Gyllenthaal este o copie identică a jurnalistei și scriitoare Rose Wilder Lane. Deși maggie nu a avut vreodată legătură cu politică, Rose, da. Jurnalista a fost născută pe 5 decembrie 1886, în De Smet, Dakota de Sud, Statele Unite și a decedat pe 30 octombrie 1968.

Maggie-Gyllenhaal-and-a-pretty-Lady-with-an-even-prettier-hat

7. Leonardo Dicaprio este, de fapt, o femeie pe nume Judy Zipper?

Gluma e glumă, evident. Însă asemănarea dintre Leo și Judy este izbitoare. Cei doi nu sunt rude, însă au exact aceeași fizionomie. Ce-i drept, Dicaprio are trăsături fie, motiv entrust care majoritatea femeilor sunt înnebunite după el.

Leonardo-Dicaprio-and-this-sexy-lady

9. Justin Timberlake și dublura lui, un bărbat criminal

Îl știm cu toții pe Justin ca pe un cântăreț cu renume, este celebru în toată lumea, până la urmă. Dublura lui Justin este un criminal dn secolul trecut care îi seamănă perfect… fizic.:)

Justin-Timberlake-and-this-seriously-scary-looking-dude

10. John Travolta și un bărbat din 1800

John Travolta este un actor celebru și iubit de milioane de fani. El are o dublură din secolul 19, iar cei doi sunt ca două picături de apă fără nicio exagerare.

69_John-Travolta-and-his-double-are-sooo-creepy

11. Jennifier Lawerence și Zubaida Tharwat, actrița egipteană

Dacă nu se întâmpla ca două femei contemporane să semene identic, am fi zis că toate celelalte dubluri sunt realizate chiar prin reîncarnare. Dar Jennifier și Zubaida trăiesc amândouă, doar că între ele este o diferență de vârstă destul de mare. Jennifier are 26 de ani, iar Zubaida 76.

JLaw-and-her-Egyptian-twin-actress-Zubaida-Tharwat

12. Jay Z și dublura lui din 1939

Jay Z are o figură foarte expresivă și cu greu nu ții minte fața lui. Așa s-a întâmplat și cu un domn care s-a pozat în 1939, care îi seamănă leit artistului american.

96_Jay-Z-and-some-random-man-from-Harlem

13. Eddie Murphy și Eddie Murphy cu pălărie

Nu se știe cine este domnul din imagine, iar acum nu ne referim la Eddie Murphy, ci la bărbatul care îi seamănă leit. Dublura lui Eddie. Sau Eddie este dublura lui. Oricum ar fi. bărbatul seamănă leit cu actorul american, iar după ce această imagine a fost făcută publică au fost tot felul de glume pe seama aestui fapt: oare actorul chiar s-a reîncarnat?

Eddie-Murphy-and-Eddie-Murphy-in-a-hat

14. Brad Pitt și Isaac Stevens

Dacă în urmă cu 150 de ani exista un club de luptă, Isaac Stevens sigur s-ar fi alăturat. Dublura actorului american a fost guvernator al orașului Washington în perioada 1853-1857. A fost un important om în lupta din Războiul Civil American.

Brad-Pitt-and-hair