3 centre spa din Europa perfecte pentru o mini-vacanță de primăvară

Home / Lifestyle / 3 centre spa din Europa perfecte pentru o mini-vacanță de primăvară
3 centre spa din Europa perfecte pentru o mini-vacanță de primăvară

Simți nevoia să evadezi din cotidian și să te relaxezi câteva zile? O vizită la spa ar putea fi soluția perfectă pentru evitarea asteniei de primăvară și pentru căpătarea de forțe proaspete.

Indiferent dacă vei alege să mergi singură sau însoțită de iubitul tău ori de cea mai bună prietenă, iată 3 centre spa din Europa cu adevărat spectaculoase:

Powerscourt Resort and Spa, Irlanda

Situat în zona Dealurilor Wicklow, acest resort oferă priveliști de milioane. De la ferestrele sale vei putea admira piscurile Munților Great Sugar Loaf, în timp ce te bucuri totodată de o șederea într-o clădire superbă și extrem de confortabilă, care îți oferă acces la cele mai bune servicii de relaxare și frumusețe, dar și la un perimetru natural desprins din basmele irlandeze.

Rockliffe Hall, Marea Britanie

Piscinele uriașe plasate în apropierea ferestrelor mari pentru ca tu să te poți bucura de peisaj și arhitectura gotică a clădirii Rockliffe Hall sunt doar două dintre motivele pentru care câteva zile petrecute aici te-ar putea scăpa de tot stresul cumulat. Curțile exterioare sunt și ele enorme, iar serviciile de 5 stele.

SHA Wellness Clinic, Spania

Așa cum sugerează și denumirea acestui resort, tot ceea ce contează aici este bunăstarea ta. Acesta este situat în apropierea mării, așa că vei avea ocazia să vezi un răsărit spectaculos în fiecare dimineață. SHA Wellness Clinic pune la dispoziție mai multe pachete de servicii, însă cele mai tentante sunt programele de spa desfășurate în spațiile exterioare.

elli.ro spa irlanda elli.ro marea britanie elli.ro spania