Masca exfolianta pentru buze
Remedii naturiste

3 măști exfoliante pentru buze din ingrediente naturale

Exfolierea buzelor se poate face cu produse pe care le aveți, în mare parte, în bucătărie. Deci nu trebuie să investiți pra mulți bani în acest proces. Vă propunem 3 metode naturale de exfoliere a buzelor. 

Buzele sunt o parte importantă a fizionomiei și totodată cele care atrag cel mai mult atenția. Majoritatea oamenilor se uită prima dată la buze, apoi la restul feței. Cele trei măști pe care le-am descoperit le puteți prepara chiar voi, la voi acasă.

Măștile se prepară foarte simplu, cu ingrediente ieftine și sigure. Puneți compoziția într-un bol până se omogenizează. Exfolierea este una blândă, iar tot ce trebuie să faceți este să masați 2-3 minute buzele cu măștile exfoliante pentru buze, după care clătiți cu apă caldă. Apoi, pentru a le proteja de factorii externi, important este să vă respectați rutina de zi cu zi pentru îngrijirea feței.

Ideal ar fi să faceți această exfoliere seara, înainte de culcare, apoi să vă hidratați intens și să aplicați serumurile și cremele de seară hidratante.

Măști exfoliante pentru buze:

  • Sare, zahar și vaselină cosmetică
  • Miere și bicarbonat de sodiu
  • Zahăr brun și ulei de măsline
  1. Instagram: bloguldefrumusete
  2. Facebook: Blogul De Frumusete

Notă: *Conținutul site-ului www.bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

S-ar putea să-ți placă și...