3 moduri inedite să creezi ținute WOW folosind ca piesă de rezistență pantalonii scurți de blugi!

Home / Fashion / 3 moduri inedite să creezi ținute WOW folosind ca piesă de rezistență pantalonii scurți de blugi!
3 moduri inedite să creezi ținute WOW folosind ca piesă de rezistență pantalonii scurți de blugi!

Pantalonii scurți de blugi sunt piesa de rezistență a acestei veri: sunt ușor de purtat și ușor de asortat, dar și foarte comozi, dincolo de toate. Și cu toate că nu ai fi crezut niciodată, o pereche de blugi scurți poate face mai mult decât o rochie dintr-un metal prețios, atâta vreme cât știi cum și cu ce să îi asortezi. Astăzi, îți propunem câteva variante de ținute care au ca piesă centrală blugii scurți și care te vor uimi prin cât de interesante sunt!

Citește și: Cod vestimentar: Cum să te îmbraci la un interviu pentru un job?

Înainte de a adopta aceste ținute, ar trebui să mergi puțin la sală, pentru a-ți tonifia picioarele. O pereche scurtă de blugi dă întotdeauna foarte bine pe o pereche de picioare tonifiate și bronzate. În rest, ai toată libertatea din lume să combini și să accesorizezi astfel de ținute.

Ținuta 1

Alege o pereche de blugi scurți cu talie puțin mai înaltă(de ceva timp încoace sunt piese de rezistență blugii cu talie înaltă), pe orice nuanță vrei tu. combină-i cu un tricou alb, nicidecum mulat, ci puțin mai lajer, iar în picioare o pereche de sandale statement, care te pot scoate din anonimat. Dacă vrei, îți poți pune și un colier statement sau o pereche de ochelari interesanți, pentru că simplitatea ținutei îți permite asta. De preferat ar fi să porți această ținută după amiaza înspre seară.

Ținuta 2

Acest tip de ținută se potrivește minonelor, în principal. Alege o pereche de blugi scurți, cât de spoate de trashed și de scurți. În partea de sus, alege o bluză cu accente victoriene, din voal sau un material similar. Eventual, construiește un contrast între bluză și sutienul pe care îl porți. Dacă bluza este albă, alege atunci ca sutienul să fie dintr-un material finuț negru, cum ar fi dantela. Accesorizează cu o curea de inspirație western, iar în picioarele, pune-ți o pereche de bocanci. Va întoarce toate capetele această ținută `90, crede-ne pe cuvânt.

blugi 1

Ținuta 3

Această ținută o să îți placă cu siguranță, mai ales dacă obișnuiești să întorci capete pe oriunde ai trece. Alege o pereche de blugi scurți nefinisați, care urmăresc linia corpului. De preferat, într-o culoare deschisă, cum ar fi alb. Vezi să nu fie foarte scurți, ca și lungime. Pune un tricou din aceeași nuanță, ceva mai lărgut și un blazer statement, cu accente care să ia ochii celor din jur(vezi imaginea). În picioare, optează pentru o pereche de încălțări flat, de inspirație masculină. Și uite cum obții ținuta perfectă!

blugi 2

More tips&tricks on Facebook —– ) Crangachic