3 trucuri care te ajută să ai sprâncene perfecte

Home / Beauty Tips / 3 trucuri care te ajută să ai sprâncene perfecte
3 trucuri care te ajută să ai sprâncene perfecte

Nu toate avem noroc de acele sprâncene foarte bine definite, care fură privirile tuturor. Cele mai multe, ne zbatem cu sprâncene subțiri, care nu sunt foarte bine conturate și care par a nu mai crește. Din fericire pentru noi, soluțiile sunt la îndemână! Trei produse ne vin în ajutor pentru a ne transforma sprâncenele și pentru a le avea perfecte. Sau măcar aproape de perfecțiune!

Citește și: 4 lucruri de care ar trebui să ții neapărat cont în relațiile cu ceilalți! Vei fi de succes

Produsele care ne ajută la definirea sprâncenelor, în condițiile în care nu am fost dotate cu sprâncene frumoase sunt trei: creionul de sprâncene, fardul de sprâncene și rimelul de sprâncene. Nu este foarte complicat să le folosim, dar avem nevoie de puțină dexteritate. Ceea ce trebuie să țineți minte este că fiecare produs are avantajele lui și că îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai mult.

Creionul de sprâncene

Sunt foarte multe firme de cosmetice care au lansat și acest tip specific de produs. Mare atenție la culoarea pe care o alegeți pentru acest creion, astfel încât să nu fie o discordanță prea mare între nuanța lui și cea a părului. Ideal ar fi ca sprâncenele să fie cu două tonuri mai deschise ca și culoare decât părul. Ceea ce este minunat este că oricum gama de culori nu este foarte diversificată, așa că riscul de a alege greșit este destul de mic. Creionul este foarte ușor de folosit, practic desenați un contur al sprâncenelor, mergând pe linia lor, iar apoi îl umpleți. Fiind foarte cremos, aveți nevoie de o periuță pentru a aranja și uniformiza culoarea. Este adevărat ca dacă folosiți prea mult produs, există riscul ca sprâncenele să pară tatuate, așa că limitați cantitatea de produs folosită.

Fardul de sprâncene

Este puțin mai complicat de folosit, dar este recomandat în locul creionului, datorită aspectului mat pe care îl are și a puterii mari de acoperire. Pentru a-l aplica, aveți nevoie de o pensulă specială în colțuri, care să vă ajute să trasați liniile, iar apoi să umpleși spațiile libere. Ați observat că fardurile de sprâncene vin mereu în două nuanțe, una mai închisă și alta mai deschisă. Cea mai închisă se folosește pentru a colora întreaga sprânceană, iar cea mai deschisă se folosește pentru colțurile interne, acolo unde firele de păr sunt mai rare.

Rimelul de sprâncene

Acesta este mai mult un produs de îngrijire a sprâncenelor, care le va ține la un loc și le va face să pară foarte îngrijite. El este incolor și are rolul de a fixa firele de păr, pentru a nu mai fi dezordonate. Este bine să fie folosit fie ca și produs de finisare după creion sau fard de sprâncene sau independent, atunci când nu vreți să aplicați ceva pe față, dar vă doriți sprâncene frumoase.