3 uleiuri esențiale care te ajută să ștergi ridurile de pe față și petele!

Home / Beauty Tips / 3 uleiuri esențiale care te ajută să ștergi ridurile de pe față și petele!
3 uleiuri esențiale care te ajută să ștergi ridurile de pe față și petele!

Nu putem scăpa de procesul de îmbătrânire, dar îmbătrânirea prematură este un lucru care poate fi ținut sub control într-o oarecare măsură. Semnele de îmbătrânire prematură iau farmecul și tinerețea pielii prin apariția de riduri urâte, pete de vârstă, apariția părului gri și a ridurilor din jurul ochilor, asta pentru a numi doar câteva.  Nimeni nu vrea aceste semne de îmbătrânire să apară mai devreme decât trebuie. Dar dacă vă îngrijiți pielea corespunzător, și aveți un stil de viață sănătos, acest lucru ajută la prevenirea îmbătrânirii premature. Dacă mai folosiți și aceste 3 uleiuri esențiale, atunci puteți să vă luați această grijă de pe cap!
Există mai multe uleiuri esențiale care pot ajuta la prevenirea îmbătrânirii premature. Mirosul lor liniștitor, de asemenea, ajută la reducerea stresului, un factor important care contribuie la îmbătrânirea prematură.

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru piele îmbătrânire sunt următoarele:

Ulei esențial de lavandă

Atunci când este vorba de uleiuri esentiale, uleiul de lavandă este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru a fi incluse ăn regumul de frumusețe. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele.  Conținutul ridicat de antioxidanți protejează pielea de radicalii liberi dăunători precum și razele nocive ultraviolete (UV) ale soarelui. În plus, uleiul esențial de lavandă ajută la somn,  unul dintre cele mai bune secrete din spatele pielii fără cusur.

Se amestecă 10 picături de ulei esențial de lavandă într-un gram de ulei de măsline extra-virgin. Folosiți-l pentru masajul pielii dimineața, după ce ați făcut duș..Se repetă din nou, chiar înainte de a merge la culcare. Faceți acest lucru zilnic pentru a vă bucura de o piele frumoasă.

Ulei de semințe de rodie

Uleiul din semințe de rodie este un alt ulei excelent anti-îmbătrânire. Antioxidanții săi puternici luptă și repară daunele cauzate de radicalii liberi și de factorii de mediu. Acesta conține compuși polifenolici care contribuie la prevenirea deteriorării UV și formarea ridurilor. Uleiul întărește straturile exterioare (epidermă) și straturi mai profunde ale pielii. De asemenea, stimulează producția de colagen pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii. Are, de asemenea, antimicrobiene, anti-inflamatorii și proprietăți vindecătoare care susțin sănătatea pielii. Acest ulei poate fi folosit atât pe față și corp.El este rapid absorbit și hidratează eficient toate tipurile de piele.Folosiți ulei din semințe de rodie pentru masajul pielii o dată pe zi.

 Ulei esențial de măceșe

Este un alt ingredient care trebuie să fie inclus în produsele de îngrijire a pielii. Antioxidanții din el ajută la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii și, de asemenea, reduce apariția semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine, ridurile adânci și petele de vârstă. Este unul dintre puținele uleiuri esențiale care conțin în mod natural retinol (vitamina A), care ajută la tratarea acestor semne vizibile ale îmbătrânirii. Acesta încurajează chiar creșterea și regenerarea de noi celule ale pielii, care ajută la întârzierea semnelor de îmbătrânire a pielii. În plus, deoarece acest ulei este deosebit de bogat în compuși antimicrobieni și anti-inflamatorii, ajută la ameliorarea psoriazisului și dermatitei.