4 legi universale de care trebuie să ții mereu cont!

Home / Lifestyle / 4 legi universale de care trebuie să ții mereu cont!
4 legi universale de care trebuie să ții mereu cont!

Dacă până acum nu dădeai foarte mare importanță legilor și energiilor universale, este momentul să îți reconsideri atitudinea! Pentru a fi fericită și mereu în echilibru, există o serie de legi pe care e de dorit să le respecți. Practic, este sunt cheia succesului în propria ta viață. Respectându-le și devenind conștientă de ele, lucrurile din viața ta se vor îndrepta, tu vei fi mult mai optimistă și cu siguranță vei deveni un om mai bun. O să vezi cât de simplu este să le pui în aplicare!

Legile universale sunt de fapt un ghid simplu pentru o viață mai frumoasă și mai echilibrată. Aceste legi sunt un indreptar simplu, care poate fi pus în aplicare de oricine, oricând. Probabil că cel mai bun mijloc de a te asigura că le respecți și că le ai în vedere, este să ți le scrii pe o foaie de hârtie, care să fie permanent la îndemâna ta.

 LEGEA MENTALISMULUI: Totul este spirit, Universul este mental 

Legea poate fi explicată foarte simplu: noi suntem creatorii propriului nostru Univers. Noi suntem cei care construiesc realitatea în care trăim, cu bune și cu rele. Practic, totul este în mintea noastră, iar manifestarea exterioară nu este decât un rezultat al lucrurilor pe care ni le imaginăm. Această lege vine să demonstreze, de fapt, care este cu adevărat puterea minții noastre.
 

LEGEA CORESPONDENȚEI: Ceea ce este sus este și ceea ce este jos, Ceea ce este jos este și ceea ce este sus

Acesta este un principiu… ocult, care amintește de simetria planurilor și a dimensiunilor. Îl poți regăsi pe pereții templelor din Antichitate, precum și în lucrările cavalerilor templieri sau alchimiștilor, care și-au ghidat filosofiile după acest citat unic. Legea face referire la faptul că există o armonie și o simetrie în tot și toate. Nimic nu este separat în Univers, toți suntem energie, iar această energie este conectată. Totul este unul singur. De asemenea, planul fizic, mental și spiritual sunt legate între ele, fiind o manifestare a infinitului. Pe peretii Templului lui Apollo din Delphi, Grecia, există o scriere ce face referire la această lege a corespondenței: “Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște toate tainele Zeilor și ale Universului”.
 

LEGEA VIBRAȚIEI: Nimic nu este în repaus, totul se transformă

Totul în Univers este energie, drept pentru care se transformă, nimic nu stă le loc. Uită-te la o floare, urmărește-i cursul vieții și îți vei da seama de realitatea și adevărul emis de această lege. Oamenii de știință au confirmat de curând această lege, în care se spune că totul este energie, fie că este vorba despre un om, fie că este vorba despre un scaun. Diferă doar frecvențele de vibrație. Tot ceea ce emiți, fie că este vorba despre gânduri, fie că este vorba de altceva, emiți pe o anumită vibrație sau pe o anumită frecvență. Poți învăța să controlezi aceste vibrații și să pui în aplicare principiile de bază ale acestei legi. Legea Vibrației  stă la baza Legii Atracției, care spune că energiile asemănătoare se atrag.

LEGEA POLARITĂȚII: Totul este dublu

Fiecare lucru are un dublu, doi poli opuși de manifestare. Este vorba de un principiu asemănător yin-yang-ului, cele două aspeecte opuse care există în fiecare și sunt întrepătrunse. Unul fără altul nu se poate, pentru că este nevoie de existența ambelor principii, pentru dezvoltarea personală. Orice lucru are doi poli, contrariile nefiind în realitate decât manifestări ale aceluiași obiect. Iar manifestarea depinde de o alegere, practic. Căldura și frigul par opuse, dar sunt același lucru, diferența fiind doar de percepție. La fel, dragostea și ura, depinde doar de voința noastră de a preschimba una în alta.

 LEGEA CAUZĂ – EFECT: Orice cauză are efectul său

Legea spune că orice cauză are efectul său și invers, nu există concidențe, iar totul se întâmplă întotdeauna potrivit unui plan, chiar dacă noi nu conștientizăm asta. Un eveniment care survine în viața noastră nu este decât un rezultat al unei alegeri anterioare, pe care noi am luat-o dintr-o mare de posibilități. Un eveniment crează un alt eveniment, fiind doar o verigă într-un ciclu de evenimente ordonate, alegeri și posibilități. În funcție de ceea ce alegem sau ceea ce emitem, survin și efectele. De aceea se și spune că nu există coincidențe, că totul funcționează după niște legi clar definite.

Comments are closed.