4 lucruri ciudate pe care nu le știai despre sex și pozițiile sexuale

Home / Health / 4 lucruri ciudate pe care nu le știai despre sex și pozițiile sexuale
4 lucruri ciudate pe care nu le știai despre sex și pozițiile sexuale

Dacă ești de părere că pozițiile sexuale ciudate și practicile sexuale anormale sunt o invenție a modernității, trebuie să te gândești mai bine. De fapt, ele pornesc de la cei din Antichitate, care se pare că erau foarte perverși atunci când venea vorba de acest aspect al vieții lor. Pentru ei însă, aceste lucruri pe care urmează să le citești și care ar putea să te șocheze erau considerate normale. Ține-te bine, urmează un material plin de…senzualitate!

Iată care sunt cele mai ciudate practici sexuale pe care le aveau cei din Antichitate. Depășesc cu mult imaginația ta și toleranța! Pozițiile sexuale din Kamasutra sunt mic copil!

Treci la grupa de avansați și dă-l pe spate cu următoarele poziții sexuale!

SEX FĂRĂ EJACULARE

Sexul fără ejaculare este o practică sexuală preluată din taoism, o credință cu originile în China, care își fundamentează filosofia pe faptul că forța chi este cea dătătoare de viață și curge prin tot corpul nostru. Tocmai de aceea, practicanții de taoism, atât cei din Antichitate, cât și cei din prezent au descoperit o tehnică prin a face acest lucru, iar aceea este sexul fără ejaculare. Ei sunt de părere că dacă ejaculezi, pierzi o mare parte din această energie vitală.

ÎMPRUMUT DE NEVESTE

Te-ai gândit vreodată să îți împrumuți nevasta prietenului cel mai bun, pentru ca el să beneficieze de toate pozițiile sexuale excelente pe care ea le știe? Ei bine, cei din Antichitate s-au gândit la asta, de aceea au și pus în practică acest lucru, mai ales în comunitățile arabe preislamice. Pe atunci, era gândită ca o soluție excelentă pentru îmbunătățirea vieții de cuplu. Această practică era specifică persoanelor cu un nivel de trai scăzut, iar schimburile nu se făceau cu cineva din aceeași castă, ci cu cineva de rang superior, pentru a-și îmbunătăți descendența. Dacă stăm să ne gândim mai bine, există și în zilele noastre așa ceva și se numește swinging, practica prin care două cupluri își schimbă partenerii între ele.

 SEXUL ORAL ERA DIVIN…LA PROPRIU
Sexul oral era considerat în Antichitate un cadou de la zei, fiind menționat pentru prima dată în cazul renașterii lui Osiris, în mitologia egipteană. După ce Osiris este omorât de Seth, Isis îi caută rămășițele, iar singurul lucru pe care îl găsește este penisul acestuia. Printr-o felație, se pare că îl readuce la viață!

 

PROSTITUȚIA OBLIGATORIE, HOMOSEXUALITATEA PE VAL

În Asiria, potrivit scrierilor lui Herodot, se pare că prostituția era obligatorie. Istoricul menționează despre practicile sexuale în care femeile care nu era căsătorite trebuia să se prostitueze măcar o dată, pentru a intra în grațiile zeiței Afrodita. Iar în cultura maya, copiii erau inițiați în tainele sexului de tații lor. O legendă spune că Chin, un pitic care a avut relații cu un demon a fost cel care a demonstrat și a pornit legenda că nobilii pot face sex cu persoane din ranguri inferioare. În Roma și Grecia antică, homosexualitatea era ceva normal. Singurul lucru interzis era ca acești bărbați homosexuali activi sexual să nu devină feminini, o mare rușine la acea vreme.