4 lucruri de care ar trebui să ții neapărat cont în relațiile cu ceilalți! Vei fi de succes

Home / Lifestyle / 4 lucruri de care ar trebui să ții neapărat cont în relațiile cu ceilalți! Vei fi de succes
4 lucruri de care ar trebui să ții neapărat cont în relațiile cu ceilalți! Vei fi de succes

De cele mai multe ori, tindem să împărtășim fie din fericirea, fie din tristețea noastră celorlalți. Iar asta ne dăunează de fiecare dată. Ați observat că atunci când spuneți prietenilor de planurile pe care le aveți, parcă atunci se năruie totul? Într-o zi ești pe culmea succesului, iar în cealaltă nu știi ce s-a întâmplat și ce te-a lovit, totul s-a stricat și nimic nu mai iese cum trebuie. Asta pentru că unele lucruri sunt făcute pentru a fi ținute doar pentru tine. Iată lucrurile pe care nu ar trebui să le zici niciodată celorlalți, dacă vrei că lucrurile să meargă bine!

Citește și: O metodă inedită prin care scapi de toate emoțiile negative!

Planurile tale de viitor

Planurile tale de viitor nu ar trebui să se numere niciodată printre lucrurile pe care le spui celorlalți. Asta pentru că invidia și gândurile negative pe care cei din jur le emit pot influența bunul mers al acestora. Chiar dacă sunt prieteni apropiați, unele lucruri ar trebui să rămână doar pentru tine, iar în momentul în care se realizează, le poți împărtăși celor din jurul tău. O poți numi superstiție, dar este de fapt cel mai inteligent lucru pe care îl poți face, dacă vrei ca planurile să iasă așa cum îți dorești.

Bârfa

Bârfa nu este niciodată în avantajul tău, pentru că le dă celorlalți impresia că ești o persoană superficială și răutăcioasă. În plus, energetiv vorbind, te situează pe una din cele mai joase scări vibraționale. Și vorba aceea, preferi să te scalzi în noroi sau preferi să lupți încontinuu pentru a depăși această stare. Gândește-te că orice opinie ai avea, despre oricine, cel mai bine este să o păstrezi pentru tine, adică să rămâi neutră ca Elveția, chiar dacă ești provocată. Nimănui nu îi plac persoanele care bârfesc, nici măcar ție, așa că de ce te-ai transforma într-una?

Situația de acasă

Cu cât lumea știe mai puține despre tine, cu atât este mai bine pentru evoluția ta. Nimeni nu trebuie să știe cum este la tine acasă, care este atmosfera, dacă te cerți cu al tău sau dacă nu aveți suficient de mulți bani pentru a trece peste ziua de azi. Decât tu și el. cu cât știu mai mulți, cu atât vei fi dată drept exemplu în următoarea rundă de discuții aprinse între așa zisele prietene. Plus că energia negativă pe care o vor emana cei din jur odată cu aceste detalii, te pot face să nu ieși prea curând din situație, ci să te complaci în ea.

Istoricul sentimental

Orice ține de viața personală este strict pentru tine. Nu spune nimănui câte relații ai avut, cum au fost toți cei dinaintea actualului și cât de tare de distrai atunci când erai mai tânără. Nu pentru că nu ar interesa pe nimeni, ci pentru că viața ta personală trebuie să rămână personală. Lasă orgoliile și lăudăroșeniile deoparte, pentru că nu este un moment bun să te expui.

FOTO: iwillteachyoutoberich.com