4 semne că îl cunoști pe celălalt dintr-o viață anterioară!

Home / Lifestyle / 4 semne că îl cunoști pe celălalt dintr-o viață anterioară!
4 semne că îl cunoști pe celălalt dintr-o viață anterioară!

Există anumite momente în viața noastră în care ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut niciodată în viață și totuși avem o legătură foarte puternică pentru ei, ca și cum ar fi un prieten pierdut al nostru. Acest tip de conexiune există numai cu oameni pe care i-ați întâlnit într-o viață anterioară. Există o mulțime de coincidențe ciudate în viață și nu puteți spune că nu ați trăit și voi măcar o dată acest tip de coincidențe. Iată care sunt cele 4 semne că îl cunoști pe celălalt dintr-o viață anterioară. 

Este important să recunoașteți atunci când ați găsit pe cineva care împărtășește același tip de energie ca tine, pentru că înseamnă că vă știți din vieți anterioare.  Păstrați aceste cinci indicii în vedere atunci când se întâmplă asta!

Nu simți când trece timpul 

Una dintre cele mai evidente semne care arată că ați întâlnit o persoană pe care o știți din altă viată este faptul că nu mai aveți noțiunea timpului. Când sunteți cu el/ea, timpul nu mai contează absolut deloc și niciodată nu vă dați seama cum și cât de repede trece. Ați petrecut atât de mult timp cu ei încât este posibil să fi făcut mai tot de milioane de ori înainte. Fiecare conversație și tot ceea ce faceți împreună pare să vă aducă mai departe de lume.

Cunoști cealaltă persoană ca pe propria mână

Un alt semn destul de important că ați întâlnit o persoană dintr-o viață anterioară este faptul că reușiți să citiți persoana respectivă ca pe propria mână. Sunt și mișcări subtile, dar și gesturi pe care le faci și pe care credeai că nu le vei vedea niciodată. Mai poți simți, de asemenea, că persoana respectivă îți citește gândurile, că vă completați frazele și chiar dacă tăceți, reușiți să comunicați și așa.

Rezonați unul cu altul

Una dintre cele mai mari semne că te întâlnești cu cineva dintr-o viață anterioară este că aveți amândoi un de link și simțiți că  vă cunoașteți foarte bine. Vă simțiți excelent unul în compania celuilalt și nu vreți să vă mai despărțiți vreodată. Acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată, dar atunci când se întâmplă, este magic.

Rezonați pe parte de emoții 

O altă indicație uriașă că ați întâlnit o persoană dintr-o viață anterioară este că simți dintr-o dată foarte multe pentru el sau ea. Fiecare minut este o descătușare de emoții și sentimente. Iar celălalt simte să răspundă la fel. S-ar putea chiar să vină un moment  în care amândoi să  începeți  să plângeti fără niciun motiv sau să râdeți din senin.

 

Comments are closed.