4 tipuri de bărbați de care vrei sigur să scapi. Ai grijă să nu cazi pradă ispitei

Home / Health / 4 tipuri de bărbați de care vrei sigur să scapi. Ai grijă să nu cazi pradă ispitei
4 tipuri de bărbați de care vrei sigur să scapi. Ai grijă să nu cazi pradă ispitei

Există bărbați care atunci când ajung în pat, se transformă instantaneu. Din bărbații drăguți, care se poartă frumos, pe care i-ai cunoscut acum ceva timp, devin fie egoiști, mămoși, ori leneși. Niciuna din problemele menționate nu credem că ajută, mai ales că scopul sexului este ca ambele părți să se simtă bine. Așadar, oamenii de specialitate au creat un top al bărbaților pe care îi poți întâlni în pat, top realizat în urma experiențelor unui număr ridicat de femei. Iată care sunt aceștia.

”Nătângul”

El nu știe nimic și nu face nimic. Nu are nici măcar cea mai mică ideea despre ceea ce face, iar în marea majoritate a cazurilor(ca și celelalte tipologii de care vom discuta), nu te anunță în prealabil despre ignoranța lui. Măcar să fii pusă în temă cu asta, dacă tot ați ajuns în acest punct. Foarte rar vei da pentru un bărbat din această categorie care să fie sincer și să îți spună că nu are nici cea mai mică idee despre ce să facă și cum să facă, cerându-ți chiar și ajutor. De fapt, în aceste cazuri deloc fericite, cheia este comunicarea. Iar dacă tu observi că el nu prea are treabă cu nimic, atunci îi poți da o mână de ajutor, despre ce să facă și cum să facă pentru a vă fi amândurora bine.  Probabil îl poți recunoaște pe bărbatul din această categorie după faptul că este acel tip care practic îți inghite fața când te sărută sau nu nimerește nimic din nimic în pat, creând un mic val de frustrare. La nivelul tău, nu al lui.

Dl Știe Tot

La polul opus față de primul personaj, se află Dl Știe Tot. Cel care știe cum stau lucrurile cu femeile, de care nu îi pasă prea mult, pentru că el vrea să arate tuturor cât de bun este ela pat. Și atât. Nu îl interesează ce face partenera lui și dacă este satisfăcută, el continuu are de demonstrat ceva fie celor din jur, fie lui. E genul care atunci când termină, se va așeza lângă tine, fără să îi mai pese că tu nu ai terminat. Este tipul bărbatului frumos, dar care până la urmă, tot un player rămâne, judecând după modul în care se comportă. Acest tip de bărbat transformă sexul în ceva de pe urma căruia doar el are de câștigat, dacă reușești și tu să termini, cu atât mai bine pentru tine. Dar sexul cu tine nu este despre tine, ci despre el. Încearcă să stai departe de acest tip de bărbat.

Cel mai tare din parcare

Această tipologie de bărbat se aseamănă foarte mult cu cea de sus și din păcate, poate fi o tipologie destul de des întâlnită. E cel care pune poze sexy cu el sau cu altcineva pe Facebook sau pe Instagram, în ideea de a arăta tuturor cine este el și ce poate face. El este concentrat pe performanță, nu pe plăcere, așa că dacă ai alte așteptări, atunci e bine să renunți la această tiplogie, pentru că îți va face numai rău. Mai mult, va face orice să îți demonstreze că poate, dar nu prea îi pasă de altcineva în afară de el.

Grijuliul

De îndată ce dai peste această tipologie, păstreaz-o, pentru că este ceea ce ai nevoie. Grijuliul este complet opusul celorlalte tipologii, e cel care pune plăcerea ta mai presus de toate și are grijă ca tu să fii cea fericită, înainte de toate. Este atât de altruist, încât te întreabă dacă îți place, dacă nu îți place, cum îți place, asigurându-se că totul este în regulă cu tine. Plăcerea lui depinde de a ta, iar scopul lui principal este să îți facă ție plăcere.