5 coafuri care te fac să arăți ca vedetele de la Hollywood

Home / Beauty Tips / 5 coafuri care te fac să arăți ca vedetele de la Hollywood
5 coafuri care te fac să arăți ca vedetele de la Hollywood

Părul este cel mai important accesoriu. Indiferent dacă  este lung sau scurt, el rămâne un punct de reper în definirea personalității sau ținutei purtătorului. O tunsoare proastă sau una care nu se potrivește fizionomiei feței poate strica o ținută impecabilă. La fel, o coafură ternă sau banală îți poate asigura liniștit un loc la “colțul de rușine” în cadrul oricărui eveniment. Asta pentru a nu mai vorbi de un păr nearanjat îți dă ”ban” definitiv din grupul elitist al evenimentului. Plus că totul se complică atunci  când ai ca punct de reper coafurile de la Hollywood, unde totul arată impecabil, iar firele de păr parcă nici nu se clintesc.  Sau, mai rău, ești total lipsită de inspirație când vine vorba de coafură: nu știi ce s-ar potrivi ținutei sau personalității tale.

Ei bine, noi am rezolvat cumva problema asta și am apelat la ajutorul unui specialist, care să ne ajute pe toate să ne mai revenim simțiri. Nu trebuie să ne ducem peste ocean pentru a a avea o coafură perfectă. Secretul constă în a găsi oamenii potriviți. Noi am găsit-o pe Monica Rada (Monik Styles), care face lucruri spectaculoase din păr și pentru păr (scuzată fie exprimarea forțată). Atât de spectaculoase, încât toți cursanții și clienții pe care îi are au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Monica lucrează de 12 ani în domeniu, iar specializările pe care le-a făcut în afara țării îi oferă un statut aparte: acela de mentor pentru toți cei care vor să se specializeze în arta împletiturilor și a coafurilor speciale. Secretul constă în a fi pasionat, creativ și dornic să te perfecționezi încontinuu.
Monica a fost de acord să vină cu o serie de 5 propuneri care să vă facă să sclipiți la orice eveniment, din punct de vedere al coafurii. Să sclipiți la fel ca vedetele de la Hollywood, bineînțeles.

•    Summer dream- Perfectă pentru un eveniment unde vrei să atragi atenția, acest tip  de coafură specială te scoate imediat din anonimat. Este minimalistă și are un accent inedit, prin împletitura care vine pe frunte.  Potrivită pentru un eveniment tip cocktail sau un eveniment de seară.
•    Boho Chic – O coafură romantică, care accentuează delicatețea și fragilitatea feminină. Coafura este de inspirație grecească, prin linia triplă de împletituri care înconjoară cocul. Perfectă pentru viitoarele mirese.
•    Jewelry bun – Coafura este perfectă pentru persoanele cu păr deschis la culoare sau chiar vopsit în mai multe nuanțe/ șuvițat. Originalitatea coafurii este dată de bijuteria prinsă delicat în coc. Potrivită pentru un eveniment de  seară unde doriți să captați toate privirile.
•    Victorian Lilly – Realizată cu multă atenție la detalii, coafura este o mică bijuterie în sine, prin modul în care sunt aranjate faldurile de șuvițe și finisaj. Conferă feminitate și un accent boem-elegant tuturor celor care o aleg.
•    Cyclic revery – O coafură simetrică și ciclică, gândită pentru evenimente speciale.  Este lejeră, ușoară și poate fi purtată de oricine. Ideală pentru păr deschis sau șuvițat.

Coafurile realizate mai sus de Monica (Monik Styles) sunt realizate fără nici o sursă de căldură (ondulator, placă, etc.), adică nu degradează părul. Tehnicile utilizate sunt tehnici speciale de împletire, prindere și finisaj, noi pentru România. Realizarea fiecărei coafuri durează o oră, cu tot cu finisare, iar coafurile nu se lasă, așa că puteți să tăiați această grijă de pe listă atunci când mergeți la un eveniment.   Acum, puteți străluci cu adevărat, ca un star de Hollywood!

PS: Care este coafura voastră preferată din cele de mai sus?

Crangasha
Comments are closed.