Cum poți să-ți dai seama că ești într-o relație toxică

Home / Health / Cum poți să-ți dai seama că ești într-o relație toxică
Cum poți să-ți dai seama că ești într-o relație toxică

Atunci când găsești acea persoană care pare să te iubească pentru cine ești, nu îți mai dorești nimic de la viața și nimeni pare să nu fie la fel de bun. Cu toate acestea, mai târziu, pe măsură ce relația avansează, acesta se poate dovedi că este de fapt o persoană manipulatoare, a cărui scop este pur și simplu să vă controleze toată viața. Mare atenție la relațiile toxice și la cum alegi bărbatul potrivit! Uite câteva diferențe între bărbatul care te iubește și cel care caută să îți otrăvească viața!

Respectuos vs. Tolerant

Omul real, cel care te iubește, te va respecta și te va aprecia pentru opiniile puternice pe care le ai. Dar, pe de altă parte, există oameni care vă vor spune că acestea sunt greșite sau te vor lăsa să crezi ce vrei, punând opinia lor mai presus decât a ta.

El poate deveni milionar! Cel mai de succes bărbat din zodiac. Cu el vor toate femeile să aibă o relație

Încurajare vs. Control

Un bărbat care iubește o femeie o va încuraja să urmeze noi oportunități și experiențe. Bărbatul adevărat ar putea să o introduce într-o mulțime de lucruri noi, dar cel mai important este faptul că el nu o va forța să facă ceva cu care nu se simte confortabil.

Cinstit vs Crud

Bărbații care iubesc femeile le vor spune ce au nevoie să audă. De exemplu, dacă l-ai întreba cum arăți într-o pereche de blugi și el vă spune că ar trebui să o schimbați, asta nu înseamnă că e rău. El este doar cinstit. Dar dacă un om care vă spune că trebuie să slăbiți pentru a încăpea în ei, asta înseamnă doar că te insultă atât pe tine, cât și stilul tău.  Ar trebui să știi că el o face pentru că nu te respectă și știe că dacă el vorbește cu tine așa, poate să scape nepedepsit.

Afectuos vs. lipicios

Vrei oameni care să îți trimită mesaje, să îți dea telefoane și doresc să fie cu tine 24/7? Unele femei cred că acest lucru sună grozav, dar ei trebuie să se gândească mai bine, pentru că acest lucru nu înseamnă decât că te verifică în mod constant și au nevoie de a-i reasigura de locul pe care îl ocupă în viața ta. Un om care iubește te va lăsa cu siguranță liberă atât emoțional, cât și fizic. Un om care este lipicios are probleme emoționale și vrea să vorbească cu tine pentru că așa se simte el validat.

Protecție vs. posesivitate

Este natural să protejezi ceva care te interesează. Într-un caz că te ține aproape de el în timp ce vă plimbați, te ține după umeri sau de mijloc atunci când sunteți în club, de exemplu, este grozav. Dar dacă el nu lăsa să pleci nicăieri singură sau începe să se bată cu oamenii care încearcă să vorbească cu tine, atunci el este posesiv, iar asta este grav.

.