5 măști de față care te ajută să scapi de porii dilatați

Home / Beauty Tips / 5 măști de față care te ajută să scapi de porii dilatați
5 măști de față care te ajută să scapi de porii dilatați

Sunt atât de multe rețete de măști de față care îți pot transforma tenul, încât nu știi niciodată pe care să le alegi. Dar dacă vrei să scapi de porii dilatați și aspectul inestetic al tenului, atunci aceste rețete de măști faciale te pot ajuta cu siguranță! Îți vor strânge porii și îți vor face fața să fie catifelată și netedă! Cel mai bun lucru este că aceste remedii sunt 100% naturale!

Pastă bicarbonat de sodiu 

Creați această pastă amestecând 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu 2 linguri de apă, până când obții o pastă. Apoi se aplică pe față. Lasă să se usuce timp de aproximativ 15 minute până când masca începe să te strângă. Clătește cu apă rece.

Se amestecă apă de trandafiri, lămâie și castravete

Se decojesc castraveții și apoi se zdrobesc. Se pun într-un castron, se adaugă câteva picături de suc de lămâie și o linguriță de apă de trandafiri și apoi se amestecă bine. Se pune amestecul într-o cârpă curată. Apoi se pliază cârpa și începeți să aplicați  pe față amestecul. Clătește cu apă rece.

Amestec de suc de lămâie și roșii 

Adaugă câteva picături de suc de roșii. Aplică amestecul  pe față cu o dischetă demachiantă. Lasă să acționeze timp de aproximativ 15 minute, apoi clătiți cu apă rece. Acest amestec vaîndepărta sebumul excesiv de pe față, datorită acidului din lămâie și tomate, care acționează ca un astringent. Veți avea, de asemenea, o piele mai moale, deoarece va strânge porii.

Suc de lămâie verde și migdale 

Pune câteva migdale într-un bol cu apă, apoi se lasă peste noapte. În dimineața următoare, zdrobește migdalele pentru a crea o pastă. Adaugă o linguriță de suc de lămâie în ea. Aplică pasta și lasă să acționeze timp de 30 de minute. Apoi se clătește fața cu apă rece.

Suc de ananas și lămâie

Tăiați o lămâie în două, apoi stoarce o jumătate din lămâie. Se adaugă sucul de lămâie într-o jumătate de cană de suc de ananas. Umeziti o cârpă cu acest amestec, apoi puneți-l pe față și lăsați-l să acționeze timp de 5 minute. Apoi se spală fața cu apă rece. Ananasul are enzime care pot curăța pielea.