5 moduri reale de a câștiga bani online

Home / Lifestyle / 5 moduri reale de a câștiga bani online
5 moduri reale de a câștiga bani online

Câte articole despre cum să câștigi bani online sunt pe internet? Sute? Milioane? Destul de multe, oricum. Dar aici este problema. Foarte multe dintre ele sunt doar modalități de a te face să te înscrii la cursuri sau seminarii pe care le plătești pentru a devenit un milionar pe internet. Aceste companii care furnizează articole despre cum să faci bani online doar dacă urmezi cursurile lor devin la rândul lor milionari, iar cursanții nu reușesc să ajungă unde și-au propus.

Sunt foarte multe moduri de a face bani online. Problema este că banii adevărați nu se fac atât de ușor precum cred și promit unii. Pentru a face bani trebuie să și muncești foarte mult, să petreci foarte mult timp online. Dacă vrei să faci bani online, lucrează de acasă și transformă o idee într-o afacere. Poți face bani online chiar și cu diferite aplicații, trebuie doar să încerci și să ai răbdare. Pentru a face bani online în mod legal trebuie să ții cont de aumite aspecte cum ar fi:

 • Seriozitatea: dacă aplici pentru un job online nu înseamnă că nu trebuie să te dedici ca unui job de birou. Trebuie să iei totul în serios și să tratezi lucrurile ca atare.
 • Profesionalismul: trebuie să scrii foarte corect, să ai o atitudine profesională.
 • Vino cu idei, dar nu împărtăși totul: atunci când îți faci un portofoliu nu dezvălui totul despre tine, este bine să lasși angajatorul să creadă că ai mai multe de oferit.
 • Verifică-ți ideile: ai grijă ca înainte să trimiți un mail către o companie să fie totul în regulă, ca nimic să nu lipsească și totul să fie punctual și coerent.

1. Site-uri care plătesc

Sunt câteva site-uri care plătesc pentru diferite servicii precum cumpărăturile, dacă faci sondaje sau testezi produsele. Aceste site-uri nu te vor face milionar, dar nu strică niciodată niște bani în plus.

Iată câteva site-uri care plătesc pentru serviciile lor: Swagbucks, InboxDollars, Project Payday, User Testing Fiverr, IZEAL

2. Redactor online

Cel mai popular mod de a câștiga bani online este de a scrie pentru diferite site-uri, diferite articole. Majoritatea redaactorilor iau în jur de 50 de cenți pe cuvânt. Așadar, dacă ești pasionat de scris și te interesează să abordezi diferite domenii, poți încerca site-urile care plătesc pentru fiecare articol. Nu uita că trebuie să-ți faci un CV online pentru ca angajatorii să aibă habar de experiența ta. LinkedIn  este un profil bun și serios care te poate ajuta în acest sens. Iată 10 site-uri pe care poți scrie contracost.

 1. Listverse  – plătește 100 de dolari pentru un articol care să conțină în jur de 1500 de cuvinte.
 2. TopTenz – plătește 50 de dolari pentru fiecare articol format 1500 de cuvinte.
 3. A List Apart – plătește 200 de dolari pentru un articol din 1500 de semne.
 4. International Living – plătește 75 de dolari pentru un articol.
 5. FundsforWriters – plătește 50 de dolari pentru un articol din 500-600 cuvinte.
 6. Uxbooth – plătește 100 de dolari pentru un articol.
 7. iWriter – plătește 15 dolari pentru un articol.
 8. Textbroker –  plătește 50 de cenți pe cuvânt.
 9. Matador Network –  plătește 60 de dolari pe un articol format din 1500 de semne.
 10. The Penny Hoarder –  800 de dolari (foarte rar), în funcție de vizualizări. Încep cu 100 de dolari pe articol pentru  50,000 de vizualizări.

3. Vinzi ce nu mai folsești

O altă metodă de a face bani este să vinzi lucrurile pe care nu le mai folosești. Tot ce trebuie să faci este un cont PayPal și să începi propria afacere. Trebuie să-ți faci poze reușite la produse, să fii cinstit și să faci afaceri bune. Dacă îndeplinești acești factori, în mod cert vei avea succes.

Poți să vinzi pe Amazon , CraigsListeBay , Etsy , Facebook .

4. Fă-ți un blog

Ca să devii blogger ai nevoie de disciplină și răbdare, trebuie să scrii zilnic pentru cei care te citesc. Trebuie să-ți faci o platformă a ta, useri fideli și tot așa. În funcție de domeniul pe care scrii, vei atrage publicitate, însă trebuie să ai răbdare. După ce vei atrage un număr de oameni pe blog, vei putea face bani din reclamele google, dar și alte metode de publicitate. Scrii despre produse, faci video-uri despre produse.

5. Lucrezi pentru companii de acasă

Sunt câteva companii pentru care poți lucra de acasă. Astfel, nu vei fi nevoit să mergi până la birou, ci vei fi la serviciu de acasă. Iată câteva companii cu care poți colabora: CrowdSource , Demand Studios , Fast Chart , Leap Force , Liveops , SpeakWrite .

FOTO: lifehack.org

Comments are closed.