5 motive pentru care bărbații înșală

Home / Health / 5 motive pentru care bărbații înșală
5 motive pentru care bărbații înșală

Potrivit studiilor efectuate, există un top al motivelor pe care bărbații le au atunci când se decid să își înșele partenerele de viață. Cele mai multe dintre ele țin de lipsa comunicării în relație și de problemele nerezolvate care apar în cadrul relației și care îi împing să caute confort în brațele femeilor cunoscute sau necunoscute. O mare parte dintre motive sunt de natură sexuală, este adevărat, nu emoțională. Uite care sunt cele 5 motive care îi fac pe bărbați să înșele femeile de lângă ei. Fii atentă la ele!

Citește și: Vrei să-l înnebunești în pat? Iată ce să faci și ce să nu faci în dormitor: învață din experiențele celebrităților

Dorința

Este pe primul loc la capitolul motive înșelat. Bărbații acționează sub impuls animalic, așa că atunci când au o dorință aprigă de a face sex, iar acest lucru nu îl primesc de la partenera lor de viață, se orientează rapid către cea care este disponibilă și le poate suplini lipsurile. Spre deosebire de femei, ei nu își pot înfrâna această pornire și nici nu o pot ține sub control.

Pierderea atracției față de partener

Atunci când nu mai simt atracție față de cea cu care împart casa și patul, bărbații aleg să înlocuiască acest lucru cu ceva nou, care să le mențină atracția vie. Este, de fapt, o fugă de responsabilitate și de tot ceea ce implică ea. În loc să aleagă să rezolve problema, ei fug de ea și o înlocuiesc cu ceva nou, care le poate menține vie flacăra dorinței.

Probleme sexuale- vor mai mult sex , sunt dependenți de sex, vor varietate sexuală

Aceasta este o situație excepțională, iar cazurile de dependență de sex există și la case mai mari, în rândul vedetelor de la Hollywood. Foarte multe relații s-au destrămat din cauza dorinței nestăpânite de a face sex a bărbaților. Aceasta este o problemă mai degrabă patologică decât dobândită în cadrul relației. Este foarte greu să satisfaci, ca și femeie, astfel de dorințe, iar acest gen de relații se destramă, de cele mai multe ori.

Soția este prea preocupată de viața de familie și de cea a copiilor

Atunci când apar copiii în viața familiei, iar soția devine prea preocupată de a avea grijă  de familie și copii, bărbatul ajunge pe al doilea loc. La fel și nevoile lui. Foarte puțini bărbați înțeleg acest lucru, iar o mare parte din ei aleg să se retragă în brațele unei femei care să îi pună pe primul loc, pentru a le satisface poftele. Tot la instincte animalice și profund sexuale ajungem.

Seducția agresivă din viața unei femei

Bărbații sunt destul de neputincioși atunci când primesc avansuri din partea unei femei cu care nu sunt într-o relație. Foarte greu reușesc să spună nu, asta pentru că orgoliul lor masculin le este pus la grea încercare atunci când se întâmplă acest lucru. Refuzul nu prea există pentru ei, iar ei acționează pe baza instinctelor, nu pe baza rațiunii.

Imaginea de sine a bărbatului, sex appeal, înaintare în vârstă, ego

Atunci  când vine criza vârstei mijlocii, bărbații sunt predispuși să înșele, pentru că în acest fel își demonstrează lor că încă mai pot, iar femeile încă mai sunt atrași de ei. Câte cazuri de astfel de bărbați nu ați văzut în jur, care au amante cu jumătate din vârsta lor?