5 motive pentru care ar trebui să folosești BB Cream vara în loc de fond de ten

Home / Beauty Tips / 5 motive pentru care ar trebui să folosești BB Cream vara în loc de fond de ten
5 motive pentru care ar trebui să folosești BB Cream vara în loc de fond de ten

La temperaturile ridicate ale verii, fondul de ten devine destul de greu de purtat. Asta datorită consistenței lui vâscoase, care acoperă porii și nu îi mai lasă să respire. Dar ce ne facem cu tenul și cum acoperim eventualele probleme ale acestuia: puncte negre, coșuri, diferențe de nuanță? Apelăm la sora mai mică a fondului de ten, și anume BB Cream-ul, care ne va scoate din impas. Dar de ce să îl folosești pe timp de vară? Iată o listă de motive care te vor convinge cu siguranță!

Citește și: Cum să-ți protejezi părul pe timp de vară

Motivele pentru care ar trebui să apelezi la un BB Cream pe timp de vară sunt multe. Noi îți vom spune doar de 5, care te pot ajuta să faci switch-ul de la greoiul fond de ten la o textură mult mai delicată, pe care o are BB Cream-ul.

Ce e BB Cream-ul? 

Este un produs cosmetic all in one. funcționează ca și moisturizer, primer, cremă cu factor de protecție, tratament de piele, concealer și foundation. Este și intens hidradant, este light și are o textură mult mai lejeră decât a fondului de ten. El și acoperă problemele pielii, dar are și alte benefici asupra tenului, acționând mai degrabă ca o cremă, decât ca un fond de ten. Este practic soluția salvatoare pentru zilele toride de vară, când fața nu prea suportă nimic pe ea.

Dar să vedem motivele pentru care ar trebui să îl alegi în locul fondului de ten, cel puțin în perioada de vară:

  • Este light– faptul că are o textură light îți va ajuta foarte mult tenul, pentru că nu îl va încărca inutil. Asta înseamnă că tenul va putea să respire datorită faptului că nu îl vei acoperi cu o mască. Este ușor de aplicat, iar asta simplifică și mai mult lucrurile. Tenul tău va respira și va fi cât se poate de natural. Nici nu vei simți că îl porți
  • Are factor de protecție– Faptul că are BB Cream-urile au acest feature este cât se poate de îmbucurător, mai ales că pielea ta trebuie să fie protejată în permanență pe timp de vară
  • Se aplică ușor– BB Cream-ul se aplică mult mai ușor decât fondul de ten, asta datorită faptului că este light. Drept pentru care, nu te vei chinui să îl aplici, așa cum faci cu fondul de ten.
  • Intră în piele– BB Cream-ul intră mai bine în piele, spre deosebire de fondul de ten. Așa că nu vei risca să îl atenuezi cu pudră. El acționează ca o cremă, mai degrabă decât ca un fond de ten.
  • Oferta este diversificată- Toate marile branduri de produse cosmetice au scos acest tip de produs, în ideea de a te ajuta. Așa că nu te gândi că vei merge mult și bine până vei găsi un produs care să te satisfacă, pentru că le găsești pe toate rafturile din magazine. Până și producătorii români au ales să facă BB Cream-uri și sunt chiar foarte bune!