5 semne că relația voastră este la final. Fii atentă și vezi dacă o mai poți salva!

Home / Health / 5 semne că relația voastră este la final. Fii atentă și vezi dacă o mai poți salva!
5 semne că relația voastră este la final. Fii atentă și vezi dacă o mai poți salva!

Simți că lucrurile nu mai merg cum mergeau înainte în relația voastră. Parcă s-au înrăutățit și nu mai știi ce să faci, dacă să mergi înainte sau să renunți de tot la ea. Ai renunța, dar parcă ți-e frică să înfrunți viitorul singură și vrei pe cineva alături.  Pe de altă parte, nu ești convinsă dacă lucrurile stau chiar așa de rău sau exagerezi tu puțin. Până iei o decizie, mai bine citești materialul de mai jos și vezi dacă relația voastră este pe butuci sau nu. Iată care sunt semnele.

Dacă recunoști mai mult de jumătate din semnele de mai jos, înseamnă că probabil este momentul ca fiecare dintre voi să o ia pe drumuri separate. Până la urmă, de ce să fiți singuri în doi?

Vă purtați ranchiună

Dacă ați ajuns în stadiul în care vă purtați ranchiună unul altuia, este clar că lucrurile nu mai merg așa cum mergeau înainte, iar voi nu prea vă mai înțelegeți. Asta arată că nu prea vă mai pasă unul de celălalt și ați dezvoltat un fel de competiție, care este cât se poate de distructivă pentru amândoi. Dacă lucrurile stau așa, există două soluții: fie încercați să rezolvați problema, fie alegeți să vă despărțiti.

Mințiți constant

Amândoi v-ați perfecționat în ultima perioadă în arta mințitului. Mințiti din orice, de la faptul că v-au ținut mai mult la birou (când de fapt ați ieșit cu prietenii și v-ați întins la vorbă), până la faptul că mica întâlnire cu fostul sau fosta nu reprezintă aproape nimic. De fapt, nu prea mai vreți să vă aveți prin preajmă și inventați motive fie să vă certați, fie să vă răzbunați pe celălalt. A minți constant nu este decât un alt semnal că relația nu mai merge. Ce urmează să faceți?

Râdeți unul de altul

A face acest lucru nu este decât un semn că sunteți aproape de final. Mai ales când răsul este ironic și sarcastic, iar replicile pe măsură. Ne pare rău, dar acesta este sfârșitul lui ”noi”.

Lipsa de încredere

Încrederea este foarte importantă într-o relație. Totul gravitează în jurul ei. Dacă nu ai încredere în partenerul tău, viața ta poate deveni foarte stresantă. Până la urmă, partenerul ar trebui să fie cel cu care ar trebui să împarți totul. Și dacă nu ai încredere, nu vei fi capabil să împarți momentele importante din viață cu el.

Nici unul dintre voi nu cedează

Vă certați din orice și aveți polemici din price. Parcă nici nu mai aveți lucruri în comun, atât sunteți de diferiți. Iar când vine vorba de argumentare, nici unul dintre voi nu se lasă mai prejos. A început lupta orgoliilor, iar subconștient, vreți cu orice preți să vă despărțiți, altfel cu siguranță ați fi găsit o cale de mijloc.