5 sfaturi pentru un ten curat și o piele strălucitoare

Home / Beauty Tips / 5 sfaturi pentru un ten curat și o piele strălucitoare
5 sfaturi pentru un ten curat și o piele strălucitoare

Vreţi să arătaţi de nota 10? Atunci cu siguranță trebuie să citiți materialul de mai jos. Vă oferim 5 de sfaturi de frumuseţe inteligente care vă vor ajuta să arătaţi superb în fiecare zi și să aveți un ten absolut impecabil. Nici măcar nu trebuie să cumpărați produse scumpe, ci doar să fiți puțin mai atente la ritualul zilnic de îngrijire a pielii. Iată care sunt acestea!

Uleiurile esențiale sunt aliatul vostru pentru un ten curat, așa că introduceți-le cât puteți de repede în rutina zilnică, dacă vreți să aveți un ten curat și strălucitor. Sfaturile noastre sunt următoarele.:

1. Uleiul de scorţişoară sau cel de mentă fac buzele să pară mai pline şi mai luminoase. Trebuie doar să adăugați câteva picături peste balsamul de buze.

Ce ingredient existent în bucătărie te va ajuta să ai un ten curat, fără coșuri sau alte imperfecțiuni

2. Uleiul de măsline sau cel de nucă de cocos pot fi folosite pe post de demachiant. Reuşesc să îndepărteze excelent chiar şi machiajul rerzistent la apă.

3. Dacă fondul de ten preferat este prea gros, atunci îl puteţi subţia puţin dacă adăugaţi cremă hidradantă. Sau un pont şi mai bun: amestecaţi puţin autobronzant.

4. Pentru un ten proaspăt, aplicaţi un pic de  highlighter  pe zonele cele mai proeminente ale feței (nas, pomeţi, bărbie, centrul frunţii). Dacă doriţi ca sprâncenele şi pleoapele să pară mai ridicate, aplicaţi  highlighter deasupra sprâncenelor și întindeţi-l spre frunte.

5. Pentru o piele strălucitoare amestecaţi o lingură de bicarbonat de sodiu în lapte demachiant. Aplicaţi acest amestec pe faţă, masaţi ușor pentru câteva secunde şi apoi clătiţi cu apă caldă. Se repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

 

Comments are closed.