5 metode prin care poți scăpa de riduri repede și eficient

Home / Beauty Tips / 5 metode prin care poți scăpa de riduri repede și eficient
5 metode prin care poți scăpa de riduri repede și eficient

Despre riduri am mai vorbit pe Elli.ro, dar fiind un subiect de maxim interes și complex, gama de soluții pentru întinerire este și ea la fel de diversificată. Există foarte multe remedii pentru ștergerea ridurilor, naturiste sau nu și la fel de multe trucuri care se pot aplica pentru a avea efect maxim. Înainte să apelezi la bisturiu sau la proceduri similare, ia în calcul varianta de a schimba câteva lucruri în viața ta pentru a avea un ten strălucitor. Iată care sunt acestea.

Citește și: Cele mai frumoase femei fac asta! Tu știi cum să previi apariția pungilor de sub ochi?

Dacă vrei un ten mai tânăr, este momentul să schimbi câteva lucruri în viața ta, chiar dacă îți va fi puțin mai greu la început.

Protecția solară 

Cel mai mare dușman al pielii este chiar soarele. Ar trebui să te dai în fiecare zi cu creme cu factor de protecție, pentru că efectele razelor soarelui sunt aceleași asupra pielii, atât vara, cât și iarna. Acest lucru te va ajuta să îți menții tenul tânăr și să îl protejezi de arsurile solare.

Renunță la fumat

Fumatul este un alt factor care duce la îmbătrânirea tenului pentru ca taie nivelul de oxigen și stopează regenerarea celulară. Poate da pielii acel aspect gri și poate cauza linii fine în jurul gurii, care cu timpul se accentuează.

Curățare profundă

Multe femei mai în vârstă nu își curăță tenul corespunzător,crezând ca acest lucru duce la uscarea pielii. Cu toate acestea, curățarea tenului este un lucru normal și obișnuit,  pentru a scăpa pielea de celule moarte și de mizeria lăsată de poluarea din oraș.  Nu folosiți pentru asta produse agresive de față. Un demachiant blând funcționează foarte bine, de cele mai multe ori. Dacă pielea este uscată,  folosește un demachiant pe bază de ulei.

Îmbunătățește circulația

Cumpără un scrub blând și folosește-l o dată pe săptămână. Acest lucru va declanșa circulația la nivelul feței și o va stimula,  eliminând blocajele și încurajând regenerarea celulară.

Machiază-te inteligent

Beneficiile unui ten tânăr le poți obține și dacă aplici câteva trucuri simple la nivel de machiaj. Multe produse conțin filtre UV și ingrediente care hidratează pielea. Așa că atunci când cauți produse de make up, cel mai bine este să cumperi produse din ultimele game apărute,  care te pot proteja și de razele soarelui în același timp.