6 motive pentru care nu ar mai trebui să purtați sutien

Home / Health / 6 motive pentru care nu ar mai trebui să purtați sutien
6 motive pentru care nu ar mai trebui să purtați sutien

Doamnelor, știați că mulți experți din întreaga lume spun că femeile din întreaga lume ar trebui să se gândească la a renunța la sutiene, cât mai mult posibil?  Unul dintre cele mai importante motive pentru care recomandă acest lucru este faptul că sutienul pune presiune asupra vaselor limfatice din sâni și din jurul lor, ceea ce poate provoca și duce la acumularea de compuși toxici în aceștia. Putem menționa, de asemenea, că sutienul pune presiune pe celelalte vene și vase de sânge, iar acesta este motivul pentru livrarea normală de oxigen și alte substanțe nutritive sănătoase către celule este întreruptă. Acest lucru este nociv pentru sănătate. Dar uite ce se poate întâmpla când renunți la a purta sutien!

Experții medicali spun că acumularea de toxine poate fi legată și de formarea chisturilor la sâni. Un studiu recent a constatat că în unele cazuri, acest lucru poate crește riscul de cancer mamar. Un grup de cercetători a constatat că femeile din țările sărace, care nu poartă sutiene, sunt mai puțin predispuse către a dezvolta cancer de sân.

6 motive bune pentru a nu mai purta sutien:

Te vei simți mult mai confortabil

Doamnelor, vă veți simți uimitor atunci când scoateți sutien la sfârșitul zilei! Și veți iubi acel sentiment! Plăcerea este dublată în cazul în care sutienul este prea strâns. Și acum, trebuie să vă imaginați acest sentiment în fiecare zi, toată ziua. Sună bine, nu? Ei bine, acest lucru înseamnă că ar trebui să-l încercați cu siguranță!

Puteți economisi bani

Ei bine, știm cu toții că un sutien de calitate nu este ieftin. Și, uneori, procesul de a găsi sutienul perfect și mărimea potrivită este un proces lung și dificil. Deci, de ce nu economisiți bani și cumpărați ceva  de care aveți cu adevărat nevoie?

Elimini riscul de a avea sâni lăsați

Ei bine, din păcate, multe femei  din întreaga lume cred că sânii lor vor deveni lăsați în cazul în care nu poartă sutien. Dar acesta nu este adevărul! De fapt, sutienele au efectul opus – după un anumit timp, sânii tai vor își vor pierfde forma și fermitatea, pentru că sutienul slăbește mușchii pieptului și îi face să fie lăsați.

Va îmbunătăți circulația sângelui

Știați că purtarea de sutien este, de asemenea, legată de probleme cardiovasculare? Ei bine, da, și acum, probabil, vă întrebați – cum? Iată ce trebuie să știți – sutienul pune presiune asupra venelor și vaselor de sânge, iar acesta este motivul pentru care livrarea normală de oxigen și alte substanțe nutritive sănătoase la celule este întreruptă. Acest lucru este nociv pentru sănătate!

Va face sânii mai mari

Multe doamne poartă sutien pentru a obține efectul  de „push-up”.  Dar, de fapt, cel mai bun mod de a face pieptul mai mare este să nu poarte sutien. Dacărenunțați la sutien, atunci în mod natural  mușchii pectorali și sânii tai vor deveni mult mai mari.

Somn mai bun fără sutien

În cazul în care nu poți dormi noaptea, atunci ar trebui să scoți sutienul. Si ar trebui să știi un singur lucru – dacă ai purta un sutien pe timp de noapte, aceasta va duce la un disconfort inevitabil și vei avea probleme cu somnul.