6 lucruri pe care numai femeile minione le înțeleg. Ți s-a întâmplat asta?

Home / Beauty Tips / 6 lucruri pe care numai femeile minione le înțeleg. Ți s-a întâmplat asta?
6 lucruri pe care numai femeile minione le înțeleg. Ți s-a întâmplat asta?

Atunci când ești minonă, realizezi că trăiești într-o lume construită pentru oameni mai înalți, iar asta poate fi cât se poate de incomod. Chiar și pentru a ajunge la o pungă de chips-uri în magazin devine un exercițiu serios de stretching. Din păcate, acestea sunt lucrurile pe care prietenii voștri de dimensiuni medii nu le vor înțelege niciodată.

În primul rând, toată lumea îți amintește că ești mică de statură

„Ești atât de mică!” spun oamenii, literalmente fără nici un motiv, ca și cum nu se pot uita doar în oglindă și să identifice propria înălțime.

 Oamenii te numesc „drăguță”. Mult.

Este cu adevărat îngrozitor ca oamenii să îți spună întotdeauna acest lucru. Și să îți spună că înălțimea ta este amuzantă. Doar pentru că ai 1.55 nu înseamnă că ai 8 ani și te uiți jinduind către tejgheaua de bomboane. Deși nu v-ar deranja dacă ați primi câteva gratis, dacă tot suntem la acest subiect.

Termenii „petite” și „subțire” sunt folosiți des pentru a vă descrie, chiar dacă înseamnă lucruri total diferite.

Femeile înalte poate fi numit subțiri, curbate și multe alte apelative simpatice. Femeile scurte sunt numite doar petite . Nimeni nu vrea să fie numit petite.

Rochiile maxi sunt mai mult niște corturi pentru tine

Niciodată nu poți purta rochii maxi, cu toate că îți plac. Ori de câte ori le pui pe tine, realizezi cu stupoare că arată pe tine ca un cort supradimensionat, în care mai mult te împiedici. Ceea ce poate deveni frustrant, mai ales când vrei să adaugi o notă de feminitate ținutei.

Trebuie practic să levitezi pentru a ajunge la rafturi înalte

Chiar și pe vîrful picioarelor nu poți ajunge acolo fără ajutor. Ceea ce din nou, este frustrant. Trebuie să luați un scăunel sau o scară pentru a ajunge la dulapul de sus, ori de câte ori aveți nevoie.

Concertele sunt practic o risipă de bani

Veți plăti 200 lei pentru a vedea interpretul preferat, apoi vei petrece toată seara sărind în sus și în jos, în speranța de a prinde o bucățică din concert, din spatele oamenilor enormi care ajung în fața ta.