6 sfaturi pentru a avea o relație fără bătăi de cap

Home / Health / 6 sfaturi pentru a avea o relație fără bătăi de cap
6 sfaturi pentru a avea o relație fără bătăi de cap

După ce a tot fost întrebată de fanii săi cum reușește să aibă o relație echilibrată atât de mult timp, mai precis aproape nouă ani, fără să se căsătorească, Ellie White s-a destăinuit pe blogul personal spunând că povestea ei nu este perfectă, dar că a ajuns să privească suișurile și coborâșurile cu maturitate și îngăduință.

Artista a scris un articol în care dezbate problemele care distrug relațiile din ziua de azi și le-a oferit cititorilor săi șase sfaturi care îi vor ajuta să privească altfel impasurile din relația lor sentimentală.

“Eu cu Doru am o relație destul de echilibrată aș spune eu. Nu e relația perfectă, dar nici nu tindem spre perfecțiune. Suntem prieteni înainte de toate. Multe cupluri spun că au încredere unul în celalălt, dar ce înseamnă asta? În cazul nostru, încrederea noastră constă în faptul că ne oferim libertate. A-i oferi unui bărbat libertate, adică a nu-l îngrădi de teama că la fiecare pas făcut fără tine, va “poposi” în altă parte, este cea mai puternică armă a unei femei”, astfel își începe Ellie White articolul.

Artista oferă șase sfaturi prin care orice ar putea avea o relație echilibrată.

  1. “În primul rând, asigură-te că ești cu persoana potrivită! Degeaba îl iubești sau o iubești dacă el sau ea nu are ochi pentru tine, nu?
  2. În al doilea rând, fii sincer sau sinceră cu tine și vezi dacă te simți bine în compania partenerului tău sau a partenerei. Gândește-te dacă vă vedeți împreună și peste 10 ani, dacă îi poți suporta tabieturile (pleoscăiturile, suflatul nasului, sforăiturile, epilatul, machiajele, glumele proaste la care râdeai la începutul relației, dezordinea sau ordinea excesivă, etc.). Dacă răspunsul e da, atunci sunteți pe calea cea bună. Noi doi suntem împreună de aproape 9 ani și am stat împreună non stop vreo 5 fără să ne plictisim unul de celalalt.
  3. Puțină gelozie e bună, te face să te simți iubit și apreciat. Multă gelozie nu e bună, te face să te simți dominat, constrâns, legat de un picior. Lipsa geloziei iar nu e bună, înseamnă că trebuie să schimbi persoana, pentru că sigur nu esti in centrul atenției partenerului care va fi tot timpul în căutari.
  4. Dacă îl iubesti, lasă-l sa plece! Nu-i îngrădi viața partenerului cu gelozia ta și cu lipsa ta de încredere în tine! Gelozia excesivă se naște din lipsa de încredere în tine în primul rand, lipsa de apreciere a ta la adevărata ta valoare, frustrări care se răsfrâng asupra partenerului. Oferă-i libertate să plece. Dacă se întoarce la tine, e al tău/a ta. Dacă nu mai vine, înseamna că nu a fost niciodată al tau/a ta și trebuie să mai cauți”.

Celelalte sfaturi oferite de artistă pot fi citite în articolul postat de aceasta pe www.elliewhite.ro.