7 coafuri rapide pentru când ești pe fugă și nu ai timp să ajungi la hairstylist

Home / Beauty Tips / 7 coafuri rapide pentru când ești pe fugă și nu ai timp să ajungi la hairstylist
7 coafuri rapide pentru când ești pe fugă și nu ai timp să ajungi la hairstylist

Hairstylistul Cristi Pascu ne oferă șapte variante de coafuri care pot fi realizate acasă, atunci când suntem pe fugă și nu avem timp să ajungem la salon pentru a ne lăsa pe mâinile specialiștilor. Aceste șapte trucuri sunt rapid de realizat și ne ajuta sa aratam perfect încă de la prima oră a dimineții fără să petrecem mai mult de trei minute în fața oglinzii.

Bucle lejere

Este coafura cea mai rapidă pentru părul lung sau mediu. Aveți nevoie de un ondulator gros și puțină îndemânare. Luați suvițe groase de păr și ondulați-le preț de câteva secunde. La final, pieptănați părul stând cu capul în jos, aplicați fixativ și coafura e gata.

Coadă împletită

Trendul cozilor împletite este din nou în voga datorită vedetelor de la Hollywood. Faceți o cărare într-o parte, împărțiti coada în trei șuvițe pe care le împletiți. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți specialiste în împletituri. Nu se mai poartă coafurile perfecte!

2 - Par Impletit

Cocul de balerină

Sună mai complicat decât este. Tapați părul la rădăcina, îl pieptănați și apoi răsuciți coada până se formează un coc simplu. Îl prindeți cu ajutorul unor ace speciale sau cu ajutorul unui elastic în cazul în care simțiti că nu e suficient de bine fixat.

3 - Coc balerina

Nodul neglijent

Este una dintre cele mai simple coafuri, dar cu un efect uimitor. Finisați părul la rădăcină, ușor tapat sau simplu, împărțiți părul în două șuvițe egale pe care le înnodati pur și simplu. În cazul unui păr cu firul gros, e indicat să prindeți părul pe interior cu un ac special.

4 - Nodul neglijent

Bobul fals

Dacă aveți părul lung, dar simțiți nevoia de o schimbare din când în când, puteți încerca bobul fals.
Formați o coadă pe care o prindeți cu un elastic la baza inferioară a părului. Rotiți apoi spre interior și folosiți câteva ace pentru a fixa părul pe ceafă. Are un efect spectaculos și este o soluție bună mai ales cand vă doriți o tunsoare, dar nu sunteți suta la sută hotărâte.

5 - Bob Fals

Părul ciufulit

Când părul este mai scurt, opțiunile sunt limitate. Ondulatorul vă poate salva însă și în această situație. Formați cărarea într-o parte, după care ondulați părul în bucle lejere pe care le “ciufuliți” apoi cu ajutorul unei creme de styling.

7 - Par Ciufulit

Părul ud

Părul ud se poartă și anul acesta și nu doar pe covorul roșu. Folosiți o perie și o cantitate generoasă de gel pentru un look avangardist. Piepatănați bine părul la bază, indiferent de lungime, iar apoi aplicați gelul din abundență. Nu vă fie teamă că vă distruge părul. Cât timp nu devine un obicei zilnic, firul de păr este în siguranță.

6 - Parul ud

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hair-styliști din România, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură” ce îi poarta numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.