A încercat aceste două ingrediente și a slăbit în timp record! Vezi și tu care este rețeta!

Home / Diet and Fitness / A încercat aceste două ingrediente și a slăbit în timp record! Vezi și tu care este rețeta!
A încercat aceste două ingrediente și a slăbit în timp record! Vezi și tu care este rețeta!

Când vine vorba de kilograme, cu toate ne dorim să avem cât mai puține, iar corpul nostru să fie cât se poate de suplu și de tonifiat. Însă este foarte greu să alegi din sutele de diete care promti slăbit în timp record și chiar dacă alegi, trebuie să fie ceva care să ți se potrivească propriului metabolism pentru a putea fi eficient. Iată două ingrediente care te pot scăpa de kilogramele în plus și care te mențin și sănătoasă!

Citește și: Exercițiul care îți tonifiază musculatura spatelui și fundul! E timpul să îl încerci!

Dacă vrei să slăbești în timp record, atunci trebuie să ai în vedere această dietă, care te va ajuta să faci asta foarte simplu și foarte ușor. Ai nevoie doar de puțină ambiție pentru a o duce până la capăt, dar cazurile de persoane care au slăbit folosind aceste 2 ingrediente sunt multe! Dacă ești nehotărâtă, poți cere și sfatul unui specialist, pentru a te asigura înainte că funcționează și în cazul tău. Rețeta aceasta este recomandată după orice masă copioasă și va arde caloriile cum nu te aștepți!

Ai nevoie de următoarele două ingrediente, pe care cu siguranță le găsești în frigiderul tău!

  • 1 kilogram de lămâi;
  • 400 gr de țelină.

Este foarte simplu de preparat, uite ce trebuie să faci pentru a obține licoarea magică de slăbit. Dai prin răzătoare țelina și adaugi 2 litri de apă peste ea. Apoi adaugi puțină lămâie răzuită și fierbe întregul ameste pentru 20 de minute. Lasă-l să se răcească pentru vreo 5-6 ore și stoarce zeama lămâilor, pentru a o adăuga în întregul amestec. Apoi, strecoară tot și toarnă amestecul într-un pahar. Consumă de 3 ori pe zi înainte de fiecare masă. Poți să mai diluezi cu apă, dacă nu îți place gustul sau dacă simți că este prea puternică. Ține amestecul în frigider.

Chiar dacă are două ingrediente, acestea te vor ajuta să arzi caloriile și vor îmbunătăți metabolismul, astfel încât nu numai că nu acumulezi kilograme în plus, dar și dai jos din kilogramele pe care deja le ai.