A luat 3 linguri din acest amestec și ridurile de pe față i-au dispărut în numai câteva ore! Ce zici de asta?

Home / Beauty Tips / A luat 3 linguri din acest amestec și ridurile de pe față i-au dispărut în numai câteva ore! Ce zici de asta?
A luat 3 linguri din acest amestec și ridurile de pe față i-au dispărut în numai câteva ore! Ce zici de asta?

Femeile vor merge până la cer și înapoi pentru a găsi soluții prin care să rămână tinere. De fapt, îmbătrânirea este ceva cu care ne luptăm majoritatea vieții noastre. Chiar și medicina, inclusiv dermatologia, au avansat foarte mult în acest domeniu, astfel încât astăzi puteți alege dintr-o gamă foarte largă de proceduri pentru a arăta cum v-ați dorit dintotdeauna. Dar tratamentele cosmetice nu sunt ușor accesibile și au și efecte secundare. Dacă vrei să ștergi ridurile și anii de pe față poți încerca o variantă naturală și nedureroasă cu efect în numai câteva ore!

O astfel de rețetă elixir o poți găsi în acest material. Încercată și aprobată de utilizatoare din întreaga lume, acest remediu uimitor șterge instant anii de pe față, odată cu ridurile.  Având în vedere că ingredientele sunt complet naturale, nu ar trebui să vă temeți de efectele secundare nedorite. Un bonus este faptul că această combinație hrănește pielea în timp ce neutralizează efectele radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.

O linguriță pe zi ”topește” un centimetru de grăsime de pe talie. Rețeta acestui elixir uimitor

 

Ingrediente:

  • ulei de semințe de in pur 100ml
  • 2 lămâi mijlocii
  • 1 mare cățel de usturoi
  • 500g miere organică brută

Pentru a prepara acest elixir al tinereții, începeți prin a curăța cățelul de usturoi și una dintre lămâi. Utilizați cealaltă lămâie necurățată. Se amestecă usturoi și lămâile într-un procesor de alimente, apoi se adaugă miere și ulei de semințe de in. Se amestecă până la omogenizare. Se transferă amestecul într-un borcan de sticlă cu un capac etanș și se păstrează la frigider.  Ia o lingură de 3 ori pe zi, de preferință de o jumătate de oră înainte de mese, în mod regulat.

Beneficii:

Acest lucru elixir de casă este abundent în acizi grași sănătoși, inclusiv omega 3, omega 6 și omega 9.
De asemenea, are un conținut ridicat de antioxidanți, cunoscuți sub numele de lignani care, în combinație cu lămâia, îmbunătățesc sănătatea ficatului. Rețeta oferă, de asemenea, cantități generoase de vitamina C – un alt antioxidant vital pentru sistemul imunitar si cardiovascular. Usturoiul face minuni în eliminarea toxinelordin organism.

Comments are closed.