A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit

Home / Diet and Fitness / A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit
A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit

Una dintre cele mai bune diete pentru pierderea în greutate a fost propusă de către farmaciștii Sumiko și soțul ei Hitoshi. Cu acest plan de pierdere în greutate, Sumiko a reușit să renunțe la 20 de kilograme, devenind suplă și tonifiată. Ceea ce face ca această metodă să fie atât de atrăgătoare este că este foarte simplu de utilizat, dar extrem de eficientă. Uite cum te poate ajuta apa călduță atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

Dacă vrei să slăbești, trebuie să încerci această soluție simplă propusă de cei doi farmaciști. Vei începe ziua mâncând o banană la micul dejun, iar apoi vei bea apă călduță în timpul zilei. Rezultatele dorite pot fi văzute în doar două săptămâni. De asemenea, poți mânca o altă banană pentru micul dejun, dar fii atentă să nu exagerezi. În cazul în care bananele nu sunt pe placul tău, le poți înlocui cu alte fructe. Dacă încă îți este foame, așteaptă timp de 15 minute, apoi ia un mic dejun ceva mai lejer sau orice altceva dorești, dar să nu fie plin de grăsimi, carbohidrați, proteine.

Citește și Ce semnifică modul în care strângi mâna? Spune foarte multe lucruri despre tine. Care sunt acestea? 

Masa de prânz și cina sunt permise, dar niciodată nu mânca după ora 18.00. Ar trebui să stai departe și de alimentele prăjite. Ține minte însă un secret al acestei diete: apa călduță ar trebui sorbită, nu băută dintr-o dată. Poți lua și un desert, dar numai la 15 ore după ce ai luat micul dejun.

Pentru această dietă, vă recomandăm următorul meniu:

MICUL DEJUN: un grapefruit, un ou fiert, o banană, o ceașcă de ceai verde

PRÂNZ: morcovi, 2 ouă fierte, ceapă, broccoli, o mare salată verde și salată de roșii

GUSTARE: un pumn de nuci, iaurt

CINA: cartofi sau morcovi fierți, piept de pui

Vei slăbi cu această dietă mai bine de 10 likograme și ceea ce este important este că vei slăbi sănătos.