Bicicleta care te ajută să slăbești, dar îți spală și hainele

Home / Diet and Fitness / Bicicleta care te ajută să slăbești, dar îți spală și hainele
Bicicleta care te ajută să slăbești, dar îți spală și hainele

Te-ai gândit vreodată că poți slăbi și poți avea haine curate în același timp? Nici noi, dar se pare că există cineva care a pus aceste două activități împreună și a creat o bicicletă specială, care pe lângă faptul că te ajută  să slăbești, te ajută să ai și haine curate! Uite cum se întâmplă acest miracol și care este principiul pe care funcționează bicicleta magică!

Oricât de descurajante ar fi, treburile casnice, precum spălatul vaselor, curățenia și spălatul rufelor nu pot fi evitate în totalitate.
Cea mai recentă invenție a unor studenți chinezi pare  a fi soluția perfectă pentru a face aceste treburi mai atragatoare! Cert este un lucru, și anume că poți avea haine curate și poți arde calorii în același timp!

Citește și Suferi de paradontoză? Iată ce remedii poți încerca la tine acasă!

Bicicleta- mașină de spălat vă încurajează să economisiți energie și să ardeți calorii 

Această invenție magică se numește BWM sau Bicicleta- mașină de spălat. Ea combină mai multe sarcini – vă ajută să vă spălați thainele, să faceți exerciții fizice și să economisiți energie. Se pare că este mai mult decât o bicicletă statică, doar că are o ușă instalată, tambur și dozator. Ea folosește puterea umană să funcționeze pe măsură ce este finalizat ciclude spălat hainele.

Există, de asemenea, un ecran de afișare mic, care arată cât de mult exercițiu trebuie să faceți pentru a termina ciclul de spălare.

bicicleta masina de spalat
În plus, această bicicletă stochează energia suplimentară și o folosește data viitoare când doriți să spălați hainele.

Această invenție incredibilă nu este încă disponibil pe piață, cu toate că a stârnit un foarte mare interes în rândul consumatorilor. Pare a fi perfectă pentru cele care nu au foarte mult timp la dispoziție, punându-te să faci două lucruri dintr-o dată – să speli rufele și să te antrenezi! În plus, economisește bani și energie!