Această femeie avea 72 kg joi, iar până duminică a ajuns la 67! Cum a reușit? Află și tu!

Home / Diet and Fitness / Această femeie avea 72 kg joi, iar până duminică a ajuns la 67! Cum a reușit? Află și tu!
Această femeie avea 72 kg joi, iar până duminică a ajuns la 67! Cum a reușit? Află și tu!

A slăbit într-un timp record folosind o singur condiment. O plantă pe care toți o gustăm aproape în fiecare zi și este folosită des în mâncărurile din toată lumea. Femeia din imagine a slăbit considerabil după ce a ținut un regim care a transformat-o cu totul.

Pătrunjelul este frecvent utilizat pentru a îmbunătăți gustul diferitelor feluri de mâncare, dar știai că această plantă stimulează și sănătatea și te ajută în lupta cu kilogramele? Pătrunjelul este un diuretic puternic, așa că dacă vrei să slăbești, ar trebui să încerci să bei ceai de pătrunjel.

Pătrunjelul  este un diuretic puternic, care tratează în mod eficient infecții ale tractului urinar și alte probleme de sănătate legate de rinichi. Pătrunjelul este de asemenea benefic și deoarece previne retenția de apă. Ceaiul de pătrunjel este foarte popular în Balcani. Nu ratați această rețetă uimitoare, care vă va ajuta să scăpați de excesul de apă din organism. Metoda de preparare este extrem de simplă.

Citește și Care este numărul destinului și cum îl calculezi

Ingrediente:

  • 5 fire tocate de pătrunjel
  • 1 l apă

Indicații:

Începe prin a adăuga pătrunjelul tocat într-un litru de apă clocotită. Luați de pe foc, apoi lăsați de 20 de minute pentru ca ingredientele să se amestece bine. Se strecoară și se bea! Fiind un diuretic puternic, pătrunjelul ajută la eliminarea toxinelor, bacteriilor și substanțelor nocive din organism. Este, de asemenea, un antioxidant eficient care neutralizează efectele radicalilor liberi, reducând astfel riscul de boli grave, cum ar fi cancerul.

Doza zilnică recomandată pentru ceai de patrunjel este un litru. Cu toate că aceasta rețetă este extrem de benefică, încercați să nu exagerați cu ea. Veți vedea cum numai după câteva zile, veți slăbi mai bine de 3 kilograme.

Comments are closed.