Această plantă atrage banii ca un magnet! Uite cum arată și cum se numește planta care te face bogat!

Home / Lifestyle / Această plantă atrage banii ca un magnet! Uite cum arată și cum se numește planta care te face bogat!
Această plantă atrage banii ca un magnet! Uite cum arată și cum se numește planta care te face bogat!

Dacă vă place să fiți înconjurat de plante, vă aflați în locul potrivit. Plantele sunt uimitoare. În afară de decorarea spațiului de locuit, plantele sunt mari purificatoare de aer. Chiar și principiile Feng Shui pentru designul interior vizează cu plante în interiorul casei. Despre unele dintre ele chiar se crede că pot atrage banii, fericirea sau iubirea. Află care sunt plantele care fac asta citind materialul de mai jos. 

Ce este Feng Shui?

Feng Shui este o filozofie antică chineză care se uită la interacțiunea dintre oameni și mediul lor. Această filozofie a fost populară de-a lungul ultimelor decenii și designerii de interior din întreaga lume folosesc acest principiu pe scară largă. Dacă nu ați ști, cuvintele Feng Shui vin de la  “vânt și apă”. Cu alte cuvinte, aceasta semnifică cele două elemente de bază de pe pământ, inclusiv fluxul de energie.  Această filozofie chineză promovează echilibrul și armonia în spațiul de locuit prin aplicarea principiilor fluxului natural al energiei.

Aceasta plantă JAD ATRAGE BANI ca un magnet!

Teoria din spatele Feng Shui este că toate lucrurile de pe Pământ coexistă în Cosmosul infinit care pulsează cu chi, energia vieții, care are un efect pozitiv asupra sănătății oamenilor. Acest lucru înseamnă că alegerea obiectelor, inclusiv poziția pe care o alegeți pentru ele în casa ta afectează în mod semnificativ nu doar sănătatea, ci întreaga stare de bine.

Și mulți oameni nu știu că plantele pot fi foarte benefice pentru atragerea de energie Chi-ul în casa ta.

În conformitate cu cei mai mulți experți Feng Shui din întreaga lume, toate plantele veșnic verzi emit energie pozitiva care are un efect benefic asupra tuturor domeniilor vieții, în special cea financiară. Așa că, dacă doriți să vă îmbunănățiți starea financiară, nu există nici o plantă mai bună decât Crassula ovata, de asemenea, cunoscut sub numele de Planta Jad sau Planta Norocului, considerată a fi un magnet pur pentru bogăție și fericire.

Ce fel de plantă este Crassula ovata sau Jade Plant?

Originară în Africa, această plantă veșnic verde este astăzi populară în întreaga lume. Ea are frunze frumoase verde-jad, care sunt foarte asemănătoare cu monedele. Frunzele sunt groase, mătăsoase și netede. Nu mulți știu că această plantă poate, de asemenea, să aibă flori mici, albe sau roz, care seamănă cu stelele, la inceputul primăverii. Planta hibernează, de obicei, din octombrie până în aprilie. Frunzele pot obține o culoare destul de roșie pe marginile lor, în funcție de nivelul de lumină solară la care planta este expusă.

Crassula simbolizează noroc și potrivit multor culturi,  este un cadou perfect pentru o nouă casă. Este cadoul perfect pentru cineva care recent căsătorit sau care a început o nouă afacere, deoarece se crede că a aduce prosperitate, noroc și bogăție. Frunzele sale au o culoare frumoasă jad verde, care înseamnă creștere și reînnoire, în timp ce forma frunzelor seamănă cu monede mici, care atrag bogăție materială și prosperitate.

În conformitate cu vechea filozofie chineză, cel mai bun loc pentru aceasta plantă este în colțul de sud-est de acasă. Planta este un simbol al prieteniei profunde, precum și dragostea și afecțiunea față de cei mai apropiați prieteni. Grija pentru această plantă vă va aduce fericire, bogăție și noroc!

Comments are closed.