Rețeta indiană pentru creșterea părului folosită de majoritatea starurilor de la Hollywood

Home / Beauty Tips / Rețeta indiană pentru creșterea părului folosită de majoritatea starurilor de la Hollywood
Rețeta indiană pentru creșterea părului folosită de majoritatea starurilor de la Hollywood

Dacă părul tău nu crește suficient de repede, atunci acest articol este pentru tine. Vă vom prezenta o formulă indiană uimitoare pentru creșterea rapidă a părului, care nu necesită efort foarte mare, dar este foarte eficientă. Așa că dacă vrei să ai un păr lung și strălucitor, care să nu se rupă, atunci este cazul să încerci acest remediu natural, care te va convinge cu siguranță!

Această rețetă este ușoară, simplă și eficientă. Veți avea nevoie de ulei de nucă de cocos și ulei de ricin, apoi unele capsule de vitamina E pe care le găsiți în magazinele naturiste, frunze de aloe vera și un bol.

Mai întâi se taie frunzele de aloe vera în bucăți. Elimină spinii și feliază frumos partea din centru. Acum, rulați un cuțit sau o furculiță prin gel de câteva ori, astfel încât să puteți îndepărta gelul foarte ușor. Ia frunza și masează pe scalp. Apoi utilizați degetele pentru a vă asigura că întregul scalp este acoperit foarte bine.

Salvează strălucirea părului vopsit cu aceste trucuri simple!

Următorul lucru pe care trebuie sa faci este să iei o lingură de ulei de ricin, să adaugi 2 linguri de ulei de nucă de cocos. Ia o capsulă de vitamina E și străpunge foarte ușor cu un ac sau ceva care este cu vârf ascuțit. Ia acest amestec de ulei și puneți-l într-un vas cu apă fierbinte. Nu plasa acest ulei direct pe foc sau în microunde, deoarece acesta poate fi extrem de periculos și poate lua foc. După cinci minute, uleiul fierbinte ar trebui să fie gata pentru aplicare.

Acum urmează partea de masaj foarte simplu și plăcut. Utilizați vârful degetelor ca în orice masaj regulat de scalp. Faceți aces proces timp de 5 minute. După acestea, puneți capul pe o pernă. În timp ce îl odihniți, începeți masajul scalpului din nou. Acest lucru este important, deoarece îmbunătățește circulația sanguină. 2-3 minute sunt de ajuns, acum leagă părul cu o  panglica foarte strânsă. Se recomandă repetarea procesului de 4-5 ori pe săptămână. Părul va creștecu 45-55% mai mult, iar diferența va fi vizibilă foarte curând.