Cât de bun ești la logică? Excercițiul care a pus multe persoane în dificultate

Home / Lifestyle / Cât de bun ești la logică? Excercițiul care a pus multe persoane în dificultate
Cât de bun ești la logică? Excercițiul care a pus multe persoane în dificultate

Logica dă bătăi de cap celor mai mulți dintre noi. Mai ales dacă sunt acele exerciții incredibil de simple, la prima vedere, dar ale căror rezultate încep să aibă foarte mulote valențe spre final, încât brusc nu mai știi care este rezultatul bun și care este cel greșit. Un astfel de exercițiu de logică a pus pe jar tot internetul, care se chinuie să găsească răspunsul potrivit la această întrebare. Chiar mai mult, exercițiul a prins atât de bine, încât oamenii au început să se certe asupra rezultatului. Tu știi să rezolvi acest exercițiu de logică?

Citește și: Legătura dintre emoții și boli. Zilnic ne facem rău, dar nu ne dăm seama

Exercițiul în sine nu este foarte complicat, doar că poate avea mai multe valențe. Este acel gen de exercițiu asupra căruia de întorci, pentru a te asigura că rezultatul este corect. Și după ce faci asta, te mai întorci o dată asupra rezultatului, pe care nu îl găsești mulțumitor. După care, vine cineva și îți explică cum că rezultatul pe care l-ai găsit nu este corect, argumentând de ce. Și așa ajungi să te întrebi cine are dreptate în tot acest exercițiu de logică și cine nu.

Acesta este exercițiul care a pus pe jar întreg internetul. Tu poți să îl rezolvi?

exercitiu de logica

Ține minte că rezultatul poate fi sau nu poate fi atât de simplu pe cât pare. Și trebuie să fii foarte atent la detalii, pentru că ele pot schimba drastic rezultatul. Fiind un exercițiu de logică, acest lucru a generat mai multe tipuri de răspuns, cele mai frecvente fiind 26, 101, 81 și 102.

Ție ce răspuns ți-a dat?

Și pentru că te-a prins primul exercițiu, îți mai dăm încă unul, să vedem dacă te descurci. Iată care este acesta:

exercitiu logica