Trucul care te scapă de herpes

Home / Beauty Tips / Trucul care te scapă de herpes
Trucul care te scapă de herpes

Herpesul apare de obicei în regiunea din jurul buzelor. Pentru a evita utilizarea constantă a medicamentelor antivirale, vă dăm o rețetă simplă, care vă poate scăpa de herpes aproape imediat.  Nici nu te gândeai că va fi atât de ușor! Iată care este ingredientul care te scapă de el odată pentru totdeauna! Ingredientul pe care trebuie să îl folosiți este… usturoiul!

Curăță un cățel de usturoi fin și se plasează pe herpes. Lasă-l să stea acolo timp de zece minute, apoi se scoate și se clătește cu apă caldă. Se repetă de cinci ori, iar în termen de 12 ore, herpesul va dispărea ca prin farmec. Dacă  vorbim despre herpesuri mai mari, ar trebui să repetați același proces  a doua zi.

Uitmitor ce se întâmplă atunci când pui usturoi presat pe pleoape. Este un miracol

Usturoiul îmbunătățește capacitatea organismului de a se apăra. Este bogat în multe minerale, cum ar fi calciu, sulf, fosfor și fier. Acesta conține uleiuri esențiale, cum ar fi alicina și vitaminele, de aceea mulți se referă la ea ca la un antibiotic natural.

Ce să nu faci cu usturoiul încolțit și ce efecte neașteptate poate avea

În plus, usturoiul este un excelent luptător împotriva hipertensiunii arteriale, este utilizat pentru descompunerea grăsimilor în sânge, previne dezvoltarea cancerului, tratează ateroscleroza, diabetul, bolile de inimă, reumatismul, durerile de cap, te eliberează de stres, oboseală, bronșită cronică, tuse, astm, scoate toxinele din organism, ajută la detoxifierea intestinelor, îmbunătățește circulația și previne tromboza.

 

Comments are closed.