Aceste remedii naturale luptă împotriva infecțiilor vaginale! Tu le-ai încercat?

Home / Health / Aceste remedii naturale luptă împotriva infecțiilor vaginale! Tu le-ai încercat?
Aceste remedii naturale luptă împotriva infecțiilor vaginale! Tu le-ai încercat?

Aproape toate femeile au fost la ginecolog din cauza unei infecții vaginale. În afara de tratamentul prescris, este de asemenea indicat să utilizați utiliza aceste remedii naturale pentru a vă ajuta să lupta împotriva acestor infecții. Uite care sunt!

Simptomele de infecție vaginală sunt destul de ușor de identificat și pentru a determina ce este trebuie să vizitați un medic ginecolog. Dar, înainte de a ajunge la programare, utilizați aceste remedii naturale pentru a calma situația.

Ceaiuri

Ceaiul de rozmarin este destul de eficient împotriva mâncărimilor și furnicăturilor. Puteți să-l utilizați pentru spălarea părților intime și, de asemenea, să îl beți. Aveți nevoie de 1 lingură de rozmarin uscat în ceașcă de apă clocotită. Acesta trebuie să stea timp de 10 minute, iar apoi este gata pentru utilizare. Bea una până la 4 cești pe zi.

Afine

Afinele sunt de asemenea utile împotriva infecțiilor tractului urinar, precum și împotriva infecțiilor fungice. Beți suc de afine neîndulcit de mai multe ori pe zi. De asemenea, puteți lua suplimente de afine sau să mâncați afine proaspete.

Uleiuri

Arborele de ceai este excelent în tratarea infecțiilor fungice. Pune câteva picături pe o dischetă demachiantă și tamponează zonele afectate.  Se repetă de 2 ori pe zi. Uleiul de oregano are efect similar. Puteți aplica pe suprafața afectată, dar asigurați-vă că acesta este diluat în ulei de măsline. Sau îl puteți lua pe cale orală sub forma unei capsule de 2 ori pe zi.

Usturoi

Mâncați usturoi mai des dacă suferă de infecție vaginală. A doua opțiune este de a face o pastă de usturoi fin tocat (sau în amestec) și să aplicați pe partea infectată. Puteți amesteca mici capsule de usturoi cu vitamina E și ulei de nucă de cocos pentru un efect mai bun.

Oțet de mere

Utilizați oțet de mere în băi calde. Cumpăra oțet de mere pur organic și puneți 1 cană în cada umplută cu apă caldă.