Adelina Pestritu și rochia de mireasă

Home / Lifestyle / Adelina Pestritu și rochia de mireasă
Adelina Pestritu și rochia de mireasă

 Mare fân al lui Vitas, “Vocea secolului XXI” și “Vocea de diamant”, cum a fost supranumit cântărețul originar din Odessa cu milioane de fani în Europa, Asia și America, Adelina Pestrițu a mărturisit că și-ar dori, nici mai mult nici mai puțin decât că acesta să poată cântă la nuntă ei!


 “Vitas are o voce incredibilă, care mă emoționează până la lacrimi! Am fost fericită când am auzit că va veni din nou la București și cu siguranță mă voi află în primul rând și la concertul din 7 aprilie. Este artistul nostru preferat – și al meu și al lui Ștefan – și chiar ne gândeam: Ce onoare ar fi să vina la noi la nuntă să ne cânte! ”, a mărturisit Adelina Pestrițu. Vedeta TV susține că a descoperit muzică lui Vitas în urmă cu ani de zile, așa încât nu a ratat nici primul spectacol pe care acesta l-a avut la București, în față unei săli arhipline. ”A fost un show pe care nu am avut cum să-l uit, pentru că Vitas este un artist complet, care știe să ajungă la sufletele oamenilor! Este un profesionist adevărat, iar în show-urile lui te impresionează nu numai muzică, ci totul: de la costumele, pe care am auzit că și le face singur și până la dansatori și efecte. A fost foarte impresionant și momentul când a cântat pentru noi toți cei aflați la spectacol Lie, cocarlie  alături de Gheorghe Zamfir! De-abia aștept să văd ce a pregătit pentru anul acesta!”, mai spune Adelina Pestrițu.

Concert inedit

Vitas a inclus Bucureștiul pe lista orașelor care fac parte din turneul internațional ”History of My Love. 15 Years with You”. Hiturile cele mai iubite de oameni din toate colțurile lumii, printre care ”Opera 2”, dar și cele de pe albumul ”The Songs of My Mother”, cântece tradiționale rusești interpretate în manieră inconfundabilă a Vocii de diamant vor putea fi ascultate, printre multe alte surprize, pe scenă Sălii Palatului, pe 7 aprilie, de la oră 20.00.  ”Ave, Măria!” și ”The Stars” sunt două dintre piesele preferate de Adelina Pestrițu din repertoriul Vocii de diamant.