Adelina Pestrițu, despre tratamentle corporale și faciale

Home / Beauty Tips / Adelina Pestrițu, despre tratamentle corporale și faciale
Adelina Pestrițu, despre tratamentle corporale și faciale

Adelina Pestrițu este o cititoare fidelă elli.ro, iar asta și pentru că mulți dintre voi, cei care ne urmăriți pe site și facebook, sunteți interesați să aflați detalii noi din viața vedetei TV, motiv pentru care vă aducem ultimele informații despre prezentatoarea TV. Adelina este plecată în vacanță în Malta, însă înainte să părăsească țara ne-a dezvăluit câteva lucruri.

Adelina și Speak se înțeleg foarte bine și se văd împreună până la finalul vieții
Adelina și Speak se înțeleg foarte bine și se văd împreună până la finalul vieții

Citește și: Adelina Pestrițu, schimbare de look impresionantă. Vedeta s-a transformat într-o negresă

Adelina Pestrițu are o relație de aproape doi ani cu Speak, împreună cu care locuiește în aceeași casă. Cei doi și-au dezvoltat afaceri împreună, site-ul edamagazine, dar și o colecție de tricouri ce poate comandată online. Și pentru că relația dintre ei este atât de bună, toți se înteabă când vine inelul de logodnă, dar mai ales nunta și copilul, Adelina a răspuns pentru ei la aceaste întrebări. Cum e viața celor doi, dar și dacă se vor căsători în viitorul apropiat aflăm tocmai de la ea. ” Nouă ne place să ieșim la restaurant, nu ne place să ieșim în club, de când ne-am cunoscut ne-am făcut un drum al nostru pe care îl preferăm de acum încolo. Nouă ne este bine așa deocamdată, suntem ca și o familie. Mă văd în rochie de mireasă, de ce nu?!!! Consider că nu mi-a trecut vremea. Nu sunt genul să fac un eveniment restrâns, să știm doar eu și familia mea. Când o să facem nunta o să fie un eveniment mare, cel mai mare, va ști toată lumea. Avem multe rude, mulți prieteni, dar și plăcerea de a ne distra prietenii, iar într-un grup restrâns nu vom putea face acest lucru.”, a declarat Adelina.

Cei doi consideră că sunt suflete pereche
Cei doi consideră că sunt suflete pereche

 

Trucuri de vedetă

Probabil mulți vă întrebați cum își îngrijește părul Adelina, iar  majoritatea se găndesc că persoanele publice dau zeci de milioane pe tratamente, însă lucrurile sunt mai simple de atât, iar Adelina este un exemplu viu. ”Nu sunt înnebunită după tratamentele la păr, mă spăl cu un șampon din comerț care nu costă foarte mulți bani, mai exact 16 lei, este un șampon pe care îl poate găsi oricine. Într-adevăr, am momente în care schimb șamponul și folosesc produse profesionale. Am toate tipurile de șampoane acasă, sertare întregi de cosmetice, tot ce trebuie, dar dacă te obișnuiești într-un stil și părul îți arată bine folosind și produse care nu costă mulți bani, atunci de ce să nu continui în același ritm?!!! Când vin la salon la hair stylistul meu Adrian Perjovschi îmi mai aplică anumite tratamente.”

Citește și: Adelina Pestriţu, schimbare spectaculoasă de look / VIDEO

Cât despre îngrijirea facială, creme, intervenții estetice sau alte tratamente ce o ajută să fie într-o formă de zile mari mereu, Adelina ne-a dezvăluit care sunt secretele ei. ”La față îmi fac radiofrecvență la trei săptămâni, dar și un tratament de curățare al feței, cel normal pe care îl folosește toată lumea. Medicul meu m-a sfătuit să nu fac foarte des aceste tratamente de curățare, ci doar când este nevoie, o dată la 2-3 luni. Și mi-a recomandat să mă spăl dimineața cu o loțiune de curățare și seara înainte de culcare, iar apoi tenul arată impecabil. Mă mai dau cu creme hidratantă și creme antirid pentru că mă apropii de vârsta de 30 de ani.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

”Intervenții estetice o să-mi fac cu siguranță, însă doar dacă o să fie nevoie. Nu sunt împotriva acestor operații, intervenții, adică ceea ce ține de chirurgie. Deocamdată sunt ok, dar dacă fața mea va avea nevoie de o intervenție atunci am să o fac. Eu tot timpul am susținut operațiile estetice, însă când e vorba de o necesitate, nu de un moft. ”, a mai spus vedeta TV.

Nu vă gândiți însă că masajele și cremele fac totul, este nevoie și de mișcare. ”Merg la sală, și merg destul de des. Niciodată o femeie nu e mulțumită pe deplin. Tratamente cu criogenare, radiofrecvență, împachetări, velashape. Lucrez toate grupele de mușchi, merg de două-trei ori pe săptămână, depinde, uneori merg chiar și la două zile. Fac multe fandări pentru posterior, abdomene pentru mușchii de la burtă.”, a mai spus Adelina.

La final, și un mesaj pentru voi, cititoarele elli.ro. ”Citiți în continuare elli.ro și edamagazine și să rămâneți alături de noi pentru că de fiecare dată, tot ce facem, facem pentu voi”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu, pentru elli.ro.

Citește și: Totul despre viața Adelinei Pestrițu. Vedeta TV a vorbit despre căsătorie, copii și dacă se va mai întoarce vreodată în televiziune

Dacă v-a plăcut acest articol, atunci e cazul să dați share și like 🙂 Pe noi ne găsiți și pe pagina de facebook Elli.ro