Adelina Pestriţu, trucuri de stylish / VIDEO

Home / Beauty Tips / Adelina Pestriţu, trucuri de stylish / VIDEO
Adelina Pestriţu, trucuri de stylish / VIDEO

Adelina Pestritu şi-a schimbat radical look-ul. Vedeta Tv a apelat la hair stylistului Adrian Perjovschi. Fosta moderatoare TV a ales o culoare de păr îndrăzneaţă, care i-a scos în evidenţă conturul feţei.

Iniţial, Adelina Pestrițu a vrut să-și taie vârfurile, însă ajunsă în salonul expertului s-a lăsat dusă de val și a efectuat o schimbare radicală. Poate chiar îndrăzneață pentru stilul vedetei, însă care o prinde foarte bine. ”Suvitele vor fi foarte colorate” a fost indiciul oferit de Adrian Perjovschi, care a ales pentru Adelina extensii de culoarea verde electric. Vedeta a recunoscut că se plictisește repede de o coafură, așa înccât este tot timpul dispusă să asculte sfaturile hair stylistului și să încerce cele mai noi tendințe. „La fiecare schimbare de anotimp, simt nevoia unei reimprospatari a imaginii, iar cand vine vorba de o schimbare de look, ma las pe mana lui Adi. Am toata baza ca rezultatul final va fi unul

Adelina Pestritu și-a schimbat radical look-ul
Adelina Pestritu și-a schimbat radical look-ul

wow”, declara Adelina.

Toată lumea a putut vedea pas cu pas modul în care are loc o transformare radicală, să asculte sfaturile specialistului și detalii despre viitoarea locatie Jovsky Studio din Corbeanca, dar și detalii din viața Adelinei, care a vorbit despre numarul de tatuaje pe care-l are – 14 – despre faptul ca vrea să-și facă unul nou, dar și despre intenția de a avea un copil.

Cel mai îndrazneț look adoptat vreodată de Adelina Pestritu poate fi văzut și pe Facebook-ul Jovsky Studio. „Varianta  aleasă pentru aplicarea extensiilor este una care nu distruge părul, se aplică ușor și pot fi asortate oricărei ținute”, spune Adrian Perjovschi.