Află care este cea mai cool culoare de păr pentru acest sezon! Vedetele au dat iama la salon

Home / Beauty Tips / Află care este cea mai cool culoare de păr pentru acest sezon! Vedetele au dat iama la salon
Află care este cea mai cool culoare de păr pentru acest sezon! Vedetele au dat iama la salon

Ai nevoie de o schimbare de look odată cu venirea sezonului cald și nu prea știi nici tunsorile care se poartă și nici culorile de păr care sunt acum pe val. Învață de la vedetele de la Hollywood, care deja s-au pregătit pentru noul sezon, schinbându-și culoarea părului și tunsoarea. Care este cea mai căutată culoare de păr, adoptată și de Taylor Swift, afli în materialul de mai jos! Pregătește-te să fii cu adevărat strălucitoare în această vară!

Kristen Stewart, Jennifer Lawrence și Taylor Swift sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care au surprins pe toată lumea, schimbându-și culoarea părului și tunsoarea în acest sezon. Ele au optat pentru un blond platinat și tunsori bob, care le prin foarte bine și care sunt foarte la modă în acest sezon.

Blondul platinat a revenit în tendințe de acum ceva timp și continuă să rămână printre preferințele vedetelor de la Hollywood. Dacă ești îndrăzneață, poți alege să îți schimbi culoare părului în această nuanță, foarte la modă. O să fie puțin mai complicat dacă ai părul mai închis la culoare, pentru că vei avea nevoie de un decolorat total. Dar dacă găsești stilistul potrivit pentru asta și produsele de styling potrivite, nu va trebui să îți faci griji în ceea ce privește degradarea firului de păr.

Citește și: Care sunt greșelile pe care le faci în ceea ce privește părul tău? Uite ce te face să pari mai bătrână!

Taylor Swift

Poți alege varianta de păr blond pentru care a optat Taylor Swift mai nou. Ea a luat prin surprindere pe toată lumea, fiind destul de conservatoarea în aparițiile ei. O să obsevi că părul ei nu are o nuanță uniformă, ci este ușor mai închis pe margini, pentru a-i contura trăsăturile mai bine și pentru a-i încadra fața. Ea a ales și o tunsoare bob, căreia i-a dat volum și un aspect de ”proaspăt trezit din somn”. Poți merge pe mâna ei și poți alege o nuanță de blond, pe care să aplici tehnici de balayage sau alte procedee de colorimetrie.

taylor swift blond

Nicki Minaj

Nicki Minaj și-a schimbat și ea culoarea părului, fiind de altfel și recunoscută pentru schimbările dese de look pe care le are. De data aceasta, a renunțat la părul lung, negru și a devenit blondă. Nu blond platinat, ci un blond puțin mai rece, care i se potrivește de minune. Tunsoarea bob lung, și ea foarte la modă în acest sezon, îi încadrează fața foarte bine și îi pune trăsăturile în valoare. Chiar dacă nu ești fan Nicki, te poți nspira din look-ul ei pentru schimbarea pe care vrei să ți-o faci.

nicki minaj

Bineînțeles, chiar dacă blondul platinat este culoarea vedetă a acestui sezon, poți alege și variante de blond care să te pună în valoare. Sunt blondurile reci, mai închise sau mai deschise sau cele care se apropie foarte mult de alb. Poți alege orice ți se potrivește, chiar niște suvițe fucshia sau albastre/verzi, care să îți contureze fața mai bine. Mare atenție însă la stilistul la care mergi, este important ca el să fie foarte priceput, pentru că acest tip de blond este destul de greu de obținut și întreținut. Ține minte și că nuanțele deschise sunt foarte sensibile la soare, așa că vei avea nevoie de protecție suplimentară.