Află care sunt vedetele care nu au apelat niciodată la chirurgie estetică!

Home / Beauty Tips / Află care sunt vedetele care nu au apelat niciodată la chirurgie estetică!
Află care sunt vedetele care nu au apelat niciodată la chirurgie estetică!

Chirurgia plastică a ajuns o procedură absolut normală, nu numai pentru vedete, dar și pentru oameni obișnuiți, fie că este vorba de rinoplastie, implanturi de silicon, colagen sau operații de ridicare a pomeților. Vedetele sunt cele care apelează de cele mai multe ori la chirurgie plastică, în ideea de a-și păstra un look tânăr și de a crește mereu numărul de fani. Cu toate acestea, printre vedetele de la Hollywood se numără câteva care se declară total împotriva oricărui tip de intervenție chirurgicală de înfrumusețare și spun că nu ar apela niciodată la asta. Care sunt acestea? 

Lady Gaga este una dintre vedetele care refuză vehement chirurgia plastică și spune că nu ar apela niciodată la ea: ”Nu am avut nicio intervenție chirigicală și știu că sunt foarte multe vedete pop care au făcut asta. Sunt de părere că promovarea acestui tip de neîncredere în sine este foarte periculoasă, mult mai periculoasă decât manifestarea artistică legată de acest aspect”, declara artista într-un interviu pentru Harper`s BAZAAR

Julianne Moore, actriță recunoscută pentru frumusețea ei naturală mărturisea în 2013: ”Vreau să cred că pot îmbătrâni frumos și că fiecare vârstă are frumusețea ei. Nu vreau să condamn ceea ce fac alții, fiecare este liber să aleagă. Iar dacă acest lucru le face pe respectivele persoane să se simtă mai bine, este minunat. Dar vreau să arăt ca mine, nu ca altcineva, nu suntem nemuritori. Ai putea muri, de exemplu, a 45 de ani și ghici ce? Cele câteva riduri este ultima ta problemă atunci”

Julia Roberts se declară și ea împotriva acestui tip de intervenții: ”Este cu adevărat trist că trăim într-o astfel de societate, în care femeile nu vor să își dea șansa să vadă cum vor arăta atunci când îmbătrânesc. Eu vreau să știu cum arăt atunci când îmbătrânesc, vreau ca și copiii mei să știe cum arăt când mă înfuri, când sunt fericită, când sunt confuză. Fața ta spune o poveste și această poveste nu cred că ar trebui să fie drumul către estetician.

Emma Watson, tânăra actriță care a jucat rolul principal feminin în Harry Potter spune cu cea mai mare sinceritate că știe că are defecte, dar se iubește așa cum e: ”Știu că nu am dinți perfecți și că nu sunt atât de slabă pe cât și-ar dori unii să fiu. Dar vreau să fiu persoana care se simte bine în corpul ei și care nu vrea să schimbe nimic la asta. E ridicol faptul că a te iubi pe tine insuți a devenit mult mai puțin important decât alte lucruri. Cred că actrițele care au cel mai mare succes sunt cele care se simt confortabil în propria lor piele și care arată uman”, spune ea.