Află cât de bună ești la pat, în funcție de culoarea părului!

Home / Health / Află cât de bună ești la pat, în funcție de culoarea părului!
Află cât de bună ești la pat, în funcție de culoarea părului!

Culoarea părului este direct legată de cât de bună ești la pat! Dacă nu știai asta, ar fi bine să faci o mică documentare legată de acest aspect și să citești materialul de mai jos, care îți va răspunde la multe întrebări. Așa că dacă ești blondă, roșcată sau brunetă, citește rândurile de mai jos și vezi dacă te regăsești în ele. Mai mult decât atât, vezi dacă cleagă elelalte sunt mai bune decât tine și ce te leagă de femeile care au aceeași culoare a părului.

Citește și: Învață să fii o expertă în arta seducției! Cum să-l cucerești din prima

Roșcatele

Dacă ai această culoare a părului, înseamnă că ești cât se poate de pasională atunci când faci sex. Această culoare este o modalitate de a ieși în evidență oriunde v-ați afla, așa că îți place cât se poate de mult să te remarci și în pat, cu această ocazie. Vei face orice și tot ce este posibil pentru a-l impresiona și pentru a-l da pe spate cu mișcările tale lascive. Roșcatelor le place să fie dominate, mai mult decât să domine, dar asta nu înseamnă că se culcă pe o ureche atunci când sunt în pat. Le place să aibă o oareșcare putere asupra bărbatului.

Blondele

Chiar dacă la prima vedere blondele par foarte naive și cât se poate de neștiutoare într-ale sexului, aceasta nu este decât o aparență. Blondele sunt și ele pasionale, dar în sensul foarte erotic al cuvântului. Ele sunt artiste în pat și sunt gata să îi facă pe plac bărbatului de lângă ele, să îi îndeplinească orice dorință. Pot fi adevărate fiare și pot speria puțin bărbații de lângă ele, mai ales dacă sunt slabi de înger. Blondelor le place să domine, dar va lăsa bărbatul să preia controlul atunci când este cazul. ele adoră preludiul și cu cât mai lung este acesta, cu atât mai satisfăcute sunt ele.

Brunetele

Brunetele sunt mai conservatoare. Ele adoptă sexul clasic, poziții clasice, care duc mai degrabă spre romantism. Este singurul lucru care le face plăcere și pe care îl fac cu plăcere. Nu sunt bestii în pat, ci sunt tandre, le place să fie ținute în brațe și să stea treze noaptea. Petalele de trandafir, șampania, ciocolata și sărutările lungi sunt ceea ce caută de la o noapte de sex, de fapt, mai bine zis, de la o noapte de dragoste. Ele au mult farmec și reușesc să își surprindă partenerul de fiecare dată.