Află ce animal ești în horoscopul indian!

Home / Lifestyle / Află ce animal ești în horoscopul indian!
Află ce animal ești în horoscopul indian!

Horoscopul indian este la fel ca toate celelalte tipuri de horoscopuri. El atribuie unei persoane, pe baza intervalului în care s-a născut, un anumit animal și un anumit simbol, cu încărcătură în religia nativ-americană (pentru că vorbim de horoscopul nativ american, nu de cel din Orient). Află ce fel de animal totem ești, în funcție de luna în care te-ai născut și ce semnifică acest lucru!

20 ianuarie- 19 februarie – Vidră

Nu te-ai fi gândit vreodată co poți fi o vidră. În horoscopul indian, dacă te-ai născut în acest interval, vidra este animaul care te reprezintă. Vidra este rapidă și destul de greu de descifrat. Este un simbol al lucrurilor bine făcute. Persoanele născute sub acest semn au o imaginație bogată și le place să îi ajute pe ceilalți. Vidrele sunt cei mai buni prieteni, sunt foarte sincere și empatice.

19 Februarie- 20 Martie – Lup

Lupului îi plac grupurile, pentru că aici se dezvoltă el cel mai bine. Sunt persoane sociabile, dispuse să își asume roluri în societate. Pentru asta trăiesc, să fie lideri de grup. Devin periculoși atunci când sunt lăsați singuri, dar în rest au capacități de comunicare și de lucru în echipă pe care foarte puține zodii îi au în horoscopul indian.

21 Martie- 19 aprilie – Vultur

Păsări de pradă, vulturilor le place să survoleze și să se repeadă asupra prăzii. Ei sunt surse de înțelepciune pentru cei din jurul lor și se nasc pentru a fi lideri.Au inițiativă și sunt predispuși la a avea succes. Au mereu dreptate sau cel puțin așa se zice.

20 Aprilie – 20 Mai – Castor

Pare a nu fi o zodie nobilă, dar aparențele înșală. Castorii se adaptează și preiau conducerea, așa cred amero-indienii. Ei își duc taskurile la bun sfârșit și pot fi destul de familiști și muncitori.

21 Mai- 20 Iunie – Căprioară/Cerb

Persoanele din acest semn sunt istețe și active, pline de viață. Pot face pe oricine să râdă și sunt maeștri ai conversațiilor. Sunt foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

21 Iunie- 21 Iulie – Ciocănitoare

Sunt singurele persoane pe care le vrei alături atunci când ai o dispută cu cineva. Sunt părinți, prieteni, iubiți minunați. Pot fi plini de resurse și foarte romantici.

22 Iulie- 21 August – Somon

Cei din această categorie sunt plini de imaginație, intuitivi și focusați. Sunt atât de plini de energie, încât îi molipsesc și pe cei din jurul lor. Sunt stabili și foarte darnici. Cum să nu vrei să îi ai în preajmă?

22 August- 21 Septembrie – Urs

Ursul e mai greoi și este genul care aplică metode. Când ai nevoie, să îi chemi pe ei. Sunt foarte raționali, modești și chiar timizi.

22 Septembrie- 22 Octombrie – Corb

Corbii sunt carismatici și le place să distreze lumea, să fie în centrul atenției. au o grămadă de idei, pe care nu se sfiesc să le împartă și celorlalți. O avere la casa omului.

23 Octombrie- 22 Noiembrie – Șarpe

Destul de alunecoși prin definiție, șerpii sunt conotați bine în horoscopul indian. Sunt în acord cu dezvoltarea spirituală și pot fi medici foarte buni, ca și profesie.

23 Noiembrie- 21 Decembrie – Bufniță

Sunt persoane calde și afectuoase. Bufnițele sunt prietenele tuturor. Au un simț al aventurii foarte bine dezvoltat și o viață destul de activă. Uneori, alegerile lor sunt nesăbuite și îi pun în pericol. Cele mai multe bufnițe pot fi găsite în profesii artistice.

22 Decembrie- 19 Ianuarie – Gâscă

Aceste persoane fac ca lucrurile să se întâmple. Sunt ambițioase și perseverente, obțin mereu ceea ce vor, indiferent de costul pe care îl plătesc. Excelente ca și leaderi în domenii sportive și în afaceri.

 

Comments are closed.