Află ce înseamnă când vezi numere repetându-se obsesiv

Home / Lifestyle / Află ce înseamnă când vezi numere repetându-se obsesiv
Află ce înseamnă când vezi numere repetându-se obsesiv

Tuturor ni se întâmplă să vedem numere repetându-se obsesiv. Ba 11, ba 22, ba 33, ba combinații de numere care se repetă și pe care le vedem oriunde și oricând. La un moment dat, devin chiar deranjante, dacă nu știi ce se ascunde în spatele lor. Însă pentru a risipi orice urmă de îndoială, oferim în acest material explicația pentru aceste ”coincidențe” care ne lovesc din când în când. 

În numerologie, concidențele de care spuneam mai sus sunt traduse ca fiind, de fapt, mesaje. Mesaje pe care îngerii sau Dumnezeu încearcă să ni le trimită, pentru a ne face atenți la anumite aspecte din viața noastră. Este cât se poate de justificat, având în vedere că se repetă obsesiv. Tot ceea ce trebuie să faceți este să deveniți puțin conștienți de momentul în care apar aceste coincidențe și să vă puneți câteva întrebări simple, pentru a risipi puțin umbra de mister ce planează asupra lor. De exemplu, la ce vă gândeați în momentul în care le-ati văzut? sau… Ce imagine aveați conturată în minte… sau Ce ați spus în momentul în care le-ați văzut? Sunt câteva întrebări simple, pe care le puteți pune în monentul în care vedeți că nu vă dau pace.

De asemenea, în numerologie, fiecare număr are o vibrație aparte, care înseamnă diferite lucruri, în funcție de combinațiile de numere care vi se arată. Fiecare număr emite o energie, în funcție de forma lui și de modul în care este utilizat. Spre exemplu, 1- este numărul primar, de la care pornește totul. 1 este originea tuturor lucrurilor. La fel cum 3 este trinitatea, iar 5- schimbarea. Puteți să luați exemple, pentru a verifica acest lucru din orice lucrare, începând de la Biblie până la lucrări științifice sau conspirative, veți  vedea că numerele au un simbol aparte, fiecare număr reprezintă altceva.

Dar să le luăm pe rând, pentru a nu ne îndepărta de la subiect.

Atunci când vedeți numerele repetându-se obsesiv, întoarceți-vă la acest material, pentru a afla însemnătatea lor.

Pentru început, să vorbim despre 1, 11, 111 și alte combinații de 1 sau care conțin 1 (secvențe de numere)- aceste secvențe de numere nu sunt deloc întâmplătoare. 1 rezonează cu vibrația noilor începuturi, independență, individualitate, masculin, succes, lider, originalitate, inițiativă, instinct, curaj, inspirație, creativitate, autoritate, voință puternică , energie pură, forță, asertivitate, împlinire, omnisciență, fericire, glorie și multe alte atribute din această zonă de interes.Acestea sunt doar câteva, care conturează linia de semnificații ale numărului.

Numărul 1 este reprezentat cel mai bine de începuturi, de nou, fiind un numpr de unde sau de la care pornește manifestarea întotdeauna. Este energia care începe acțiunea și conduce către noi direcții, către schimbări de tipare. 1 este începutul noilor proiecte, curaj, originalitate și decizie, manifestate la orice nivel. Toate numerele se împart la 1, acesta este un alt aspect important. Cu toții suntem , fiind cu toții conectați și legați între noi. Așa funcționează lucrurile. Când numprul 1 apare în repetate rânduri, a venit momentul să te gândești la noile începuturi și să rupi tiparele vechi, să te descătușezi de energiile stagnante să și renaști.Acesta este un mesaj că trebuie să ai grijă la ce gânduri emiți și să te focusezi pe lucruri pozitive, mai mult decât pe propriile tale frici. 

Secvența 1, în diferitele ei forme, este de cele mai multe ori secvența care ne apare tuturor, în diferite momente ale vieții. odată ce secvența este conștientizată, ea se schimbă în alte combinații de numere, care te îndrumă către alte experiențe de viață și oportunități


Numărul 1
îți spune despre începuturi și schimbări. Denotă liderul și te face să conștientizezi liderul din tine și independența pe care credeai că ai pierdut-o în urmă cu mult time. Îți spune despre acțiuni noi, care îți vor dezvolta încrederea în sine. Scopul pe care îl ai stabilit, poate fi atins, iar decizionarea îți e la nivel înalt. Când număul îți apare în repetate rânduri, semnifică faptul că o energie nouă vine către tine, iar porțile și s-au deschis. Gândurile tale se vor manifesta rapid, așa că trebuie să fii foarte atent la ce emiți în acel moment. Alege-ți gânduri pozitive, focusează-te pe ele și asigură-te că ele corespund nevoilor și dorințelor tale. Nu te focusa pe temeri, pentru că ele se pot manifesta rapid în viața ta.

Secvența 11 este karmică. Ea îți spune despre cum poți să te implici mai mult în propria dezvoltare personală și te face conștient de scopul și de misiunea pe care le ai în viață. Odată ce conștientizăm asta, învățăm cum să spargem obstacolele care ne apar de-a lungul misiunii noastre. Învățând să împletim spiritualul și materialul, ne dezvoltăm spiritual din ce în ce mai mult, iar viața ne este direcționată către făgașul cel bun. Echilibrul ne dă putere să ne dezvoltpm și să ne dezvoltăm. Esența mesajului este că intuiția, vindecarea spirituală sunt pe punctul de a fi conștientizate și utilizate. ele urmează să se declanșeze în viața noastră, iar noi trebuie să fim conștienți de asta. Când secvența apare repetitiv, este un semn clar că trebuie s fim atenți la gândurile noastre repetitive, pentru că ele sunt răspunsul la rugăciunile noastre.

Pe scurt, aceste secvențe ne atrag atenția asupra gândurilor și ideilor pe care le avem. Dacă ele sunt negative, vom manifesta negativ. Dacă le redresăm și le ducem spre pozitiv, atunci lucruri frumoase se vor întâmpla. Trebuie doar să fim atenți la momentul în care ele apar, fie că le vedem pe stradă, pe un ceas sau pe o pagină de carte.

Va urma