Ai mare grijă la radiațiile electromagnetice! S-a dovedit că îți pot afecta serios sănătatea! Uite cum!

Home / Health / Ai mare grijă la radiațiile electromagnetice! S-a dovedit că îți pot afecta serios sănătatea! Uite cum!
Ai mare grijă la radiațiile electromagnetice! S-a dovedit că îți pot afecta serios sănătatea! Uite cum!

În cele din urmă, există dovezi documentate medical că hipersensibilitate electromagnetică este o problemă de sănătate reală și că zilnic te expui pericolului de a fi radiat, prin simplul fapt că ești înconjurat constant de aparate electrice și de tot felul de dispozitive moderne, care numai bine nu îți fac! 

Un grup international de cercetători a publicat recent rezultatele unui studiu clinic legat de hipersensibilitatea elextromagnetică. Așa că, întrebarea principală rămâne “Când vom fi cu adevărat protejați de radiația electromagnetică?” Cele mai noi dispozitive electrice, contoare inteligente de gaze naturale și apă , care funcționează utilizând tehnologia cu microunde, cauzează o mulțime de probleme de sănătate. În prezent, o mulțime de americani semnează o petiție pentru a obține înapoi contoarele analogice “de modă veche”, care au fost utilizate timp de zeci de ani.

Hipersensibilitate electromagnetică sau electro-sensibilitate (EHS), este o boală care afectează tot mai mulți indivizi care sunt expuși la câmpuri electromagnetice și frecvențele radio de la radiouri, televizoare, Wi-Fi, cuptoare cu microunde, fotocopiatoare, plus telefoane mobile. Așa că, cele mai noi dispozitive electrice care funcționează utilizând tehnologia cu microunde, pun în pericol viața a multor oameni, mai ales pentru persoanele care sunt hipersensibile.

Radiațiile ucid

In studiul clinic de care aeminteam anterior, efectele radiațiilor asupra subiecților hipersensibili au fost comparate cu ale celor care au MCS pur și nu sunt sensibili la radiații. Efectele asupra celor hipersensibili au fost devastatoare și au declanșat o serie de boli în rândul subiecților, ceea ce dovedește o dată în plus cât de periculoase sunt aceste unde de care suntem zilnic înconjurați.  Specialiștii recomandă să încercăm pe cât de mult posibil să renunțăm la ele, mai ales în spațiile unde dormim sau unde ne petrecem timpul liber. Mai mult decât atât, recomandă utilizarea rațională a telefonului și a dispozitivelor electrice din casă, care pot afecta copiii în mod ireversibil. Problematica este foarte serioasă și foarte gravă și poate duce la apariția diferitelor forme de cancer și a altor boli sau afecțiuni care cu greu pot fi tratate. Chiar și device-urile Wi-Fi sunt periculoase, așa că mare grijă cum le folosiți și cât.

Evoluțiile ulterioare trebuie să includă în mod necesar o clasificare mai obiectivă și standardizată a scorurilor individuale de sensibilitate electromagnetice, pentru a evalua în mod concludent parametrii propuși ca un panou distinct și specific al biomarkeri bolii pentru EHS.