Ai o pată închisă la culoare pe iris? Uite ce poate însemna asta!

Home / Health / Ai o pată închisă la culoare pe iris? Uite ce poate însemna asta!
Ai o pată închisă la culoare pe iris? Uite ce poate însemna asta!

Știai că îți poți da seama de sănătatea unui om uitându-te în ochii lui? O simplă privire și o atenție sporită la detalii pot scoate la iveală cele mai ascunse boli. Tu ai astfel de pete pe irisul ochiului? Uite ce înseamnă! 

Citește și: Ai o pată închisă la culoare pe iris? Uite ce poate însemna asta!

Secole la rând, specialiștii în iridologie au știut că ochiul este o extensie a sistemului nervos, fiind impregnat de multiple terminații nervoase, vase de sânge și țesut, asociate cu orice organ al corpului.

În cartea sa ”Iridologia simplificată”, dr. Bernard Jensen spune: ”Natura ne-a înzestrat cu un ecran de televizor care îți arată care sunt cele mai maleabile zone ale corpului prin modul în care reacționează la reflexul nervilor ”. Ochii sunt aceste organe care trădează cea mai simplă boală. Dar ce reprezită petele apărute pe iris? Din nefericire, avem vești proaste.

Aceste pete se numeste pete psora și sunt acele pete roșii, brune sau verzi apărute pe iris, care indică nivelul de toxine existent în organism și în țesuturile corpului. Aceste toxine ajung să afecteze organele treptat prin prescripții medicalemcare se iau pe perioade îndelungate de timp. Dr. Bernand Jensen a creat chiar o diagramă a zonelor afectate dib organism, în funcție de poziționarea petelor pe iris. Pe aceasta o puteți găsi mai jos.

iridology_chart_large-750x553

Partea bună este că în timp, cu supraveghere medicală, aceste pete pot dispărea, odată ce corpul se detoxifică. Treptat, ele se vor micșora până când vor dispărea definitiv.