Ai ochii roșii sau tenul palid? Iată bolile de care suferi

Home / Health / Ai ochii roșii sau tenul palid? Iată bolile de care suferi
Ai ochii roșii sau tenul palid? Iată bolile de care suferi

Conform medicinei chineze, fiecare organ este asociat cu o anumită emoție. Emoțiile sunt cauza principală a bolilor. Chinezii cred că elementele de pământ, apă, aer, foc și metal sunt prezente în fiecare corp uman. Pentru o sănătate bună, este important să se mențină echilibrul între aceste elemente. Iată care sunt simptomele pe care ți le arată corpul tău și la care trebuie să fii atentă! Citește-te bine!

Ochi roșii: ochi roșii indică probleme legate de ficat.

Voce răgușită: atunci când ai o voce răgușită înseamnă că energia în plămâni este scăzută.

Ten palid sau galben: acest lucru arată că aveți o lipsă de sânge și de energie în splină.

– În cazul în care o femeie nu poate rămâne însărcinată, ea se poate confrunta cu probleme renale.

Uite cum poți să adormi în mai puțin de 10 minute cu ajutorul unui remediu chinezesc!

În conformitate cu medicina chineză, emoțiile sunt cauza principala pentru dezvoltarea bolilor și fiecare organ este legat de anumite emoții.

Plămânii – tristețe

Ficat – furie

Rinichii – frică

Stomac – griji

Desigur, fiecare organ are nevoie de propria lor aroma pentru a funcționa corespunzător. Plămâni necesită condimente și iuțeală, ficatul necesită acru, splina are nevoie de ceva dulce, rinichii necesită sărat. Doctorii chinezi susțin că organele au propria lor energie. Această energie se numește „chi” .

Rinichii-Organul central

Conform medicinei chineze, rinichii sunt cel mai important organ și reprezintă baza de yin și yang, ca centru energetic al corpului. Rinichii sunt asociați cu scheletul, auzul și frica.Tratamentul rinichiului afectează toate sistemele corpului. În medicina chineză, fiecare organ este asociat cu vremea, ceea ce înseamnă că fiecui sezon îi corespund câteva organe.

Ceasul chinezesc care nu dă greș niciodată! El îți spune ce organ nu funcționează și care sunt bolile pe care le poți avea!

Ficat

Vântul trăiește în ficat și acesta este motivul pentru care aceasta poate provoca, uneori, dureri de cap și amețeli. Una dintre cele mai importante funcții ale ficatului este de a facilita circulația energiei și de a implanta gânduri proaspete pe tot corpul. Persoanele cu un ficat sănătos sunt lideri pașnici. Probleme cu ficatul afectează în mod direct starea fizică și emoțională. În medicina chineză se crede că discordanța este legată de furie, încăpățânare și violență. În cazul în care problemele hepatice nu se manifestă prin emoții, ele nu pot fi rezolvate. Rezultatul este depresia.