Ai părul scurt, dar vrei bucle? Nimic mai simplu! Urmărește pașii de mai jos pentru o coafură perfectă

Home / Beauty Tips / Ai părul scurt, dar vrei bucle? Nimic mai simplu! Urmărește pașii de mai jos pentru o coafură perfectă
Ai părul scurt, dar vrei bucle? Nimic mai simplu! Urmărește pașii de mai jos pentru o coafură perfectă

Dintotdeauna ți-ai dorit să ai bucle, însă tunsoarea și lungimea părului nu te-au ajutat prea mult. Ai părul scurt sau mediu și ai crezut că este imposibil să îți faci bucle perfecte, care să arate spectaculos. Ei bine, te-ai înșelat. Chiar dacă ai părul mai scurt, îți poți face bucle și chiar la tine acasă. Procesul este foarte simplu, iar Elli.ro te ajută să îți îndeplinești visul. Procedeul este foarte simplu și ia numai câteva minute. Ai nevoie de puțină dexteritate și de câteva produse de styling foarte bun.

Și părul scurt poate fi coafat, dacă știi cum să faci asta. Sunt câteva secrete, pe care ți le ”vindem” în materialul de mai jos.

  1. Întâi de toate, aplică un produs de styling pentru păr, fie un un gel de styling pentru păr mai gros sau mousse pentru părul mai fin, apoi usucă părul.
  2. Odată ce părul tău este uscat, piaptănă-l cu o perie rotundă, pentru a crea puțin volum.
  3. Separă secțiunea de sus a părului(calota) și prinde-o cu câteva clilpsuri sau cleme.
  4. Începe cu partea de jos a părului, pe care aplici spray, apoi folosește ondulatorul pentru a crea buclele. Începe cu zona de lângă față, pentru că este mai simplu șimai comod așa.
  5. Repetă procedeul cu restul părului.
  6. Fixează buclele cu un fixativ puternic, apui folosește degetele pentru a contura mai bine buclele și a le defini.

Dacă ți-e mai simplu, poți folosi niște bigudiuri mai mari pentru bucle lejere sau poți folosi chiar clasicele ”moațe”. Dacă ai părul mai lung, metoda perfectă pentru a-ți face bucle o poți găsi  în materialul Bucle perfecte la tine acasa.